Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Fotošop dneva

26.07.2011

Olivia Wilde za revijo Marie Claire, avgust 2011. Aren’t we so fresh & so clean? Še vedno ne maram njenega frfruja in še vedno ne maram kvazi fatalnih pogledov s priprtimi očmi in razprtimi ustnicami. Vsaj ne na hudo sfotošopiranih fotkah z naslovnice. Vzamem drugo fotko, sicer pa opažam, da so bile rdeča nit snemanja očitno zaprte oči (ter oh in sploh čutnost, ki naj bi prišla z njimi).

V spremljajočem intervjuju je punca spregovorila tudi o ločitvi od moža, s katerim sta bila poročena osem let. “The trauma of the whole thing has been humbling, and for the first time, I’m a little bit wobbly. I’m a case of arrested development, in a way – from spending your 20s with someone who really loves to take care of you, as my husband did. But I think it’s very healthy to spend time alone. You need to know how to be alone and not be defined by another person.” Več.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 26.07.2011 ob 18:02 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Fotošop dneva”
  1. KT - 27.07.2011 ob 00:33

    Sicer mi je všeč njen izgled, ampak bogvekako simpatična mi pa ženska na takih fotografijah ni. Nobena ni, če se pa nikoli ne nasmeje. Osnove ANTM-ja: Na naslovnici se vedno smej!

  2. Morena - 27.07.2011 ob 13:23

    Na prvi vtis mi je bila res mačka in pol, ko pa sem jo začela malo bolj “spremljati”, pa mi je postajala čedalje bolj dolgočasna. Moti me med drugim tudi to, da je presuha.

  3. alenka - 16.08.2011 ob 17:42

    vzamem tretjo, mi pa fotke niso pretirano všeč.

Komentarji so onemogočeni.