Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Glasbeni videospot kot reklama za spodnje perilo

12.08.2011

Že en mesec skupaj gledam in poslušam ta najnovejši Beyoncein komad (The Best Thing I Never Had), pa mi še vedno ni jasno. Zakaj bi hotel na svoj poročni dan razmišljati o svojem bivšem tipu? Ne vem, no, zadeva bi verjetno morala biti en tak girl power komad, ampak jaz ga očitno preprosto ne štekam. Saj si vesel, da si “pobegnil” kakšnemu debilu od partnerja, ampak vsekakor se s tem ne hvališ na svoj poročni dan, še manj se o svoji izmenjavi zaobljub bahaš na način “i bet it sucks to be you right now”. Mogoče bi zadevo bolje razumela, če bi kaj takega pela ob kakšnem poslovnem uspehu. Ne vem, preprosto ne vidim smisla v bahanju s poroko ali kakršnokoli zvezo. To je nekaj, kamor bivših tako ali tako ne vpletaš, po drugi strani pa se mi zdi bedasto poroko predstavljati kot nek uspeh v življenju, novo stopničko.

Ja, vem, čisto preveč razmišljam o nekem videu pevke, ki je niti ne poslušam.

YouTube slika preogleda

Sicer me pa veseli, da smo iz miniaturnih kostimčkov in pasov za nogavice na odru prišli do spodnjega perila v videih. Severina šteka.

Hudi mački sta. Pri Severini imam sicer podobne težave kot pri Beyonce. Ne razumem, zakaj je pesmi naslov Brad Pitt. Ker ga enkrat omeni in ker pas za nogavice ni dovolj za promocijo?

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 12.08.2011 ob 11:07 pod fejmus pipl, krneki. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

15 odgovorov na “Glasbeni videospot kot reklama za spodnje perilo”
 1. Jean Tonic - 12.08.2011 ob 11:48

  Mislim, da je prej obratno. “Spodnje perilo kot reklama za glasbeni videospot”…

 2. Saša - 12.08.2011 ob 11:51

  Uf kaki brezvezni komadi in spoti. Ampak bai sta pa dobri, ni kej.

 3. irena - 12.08.2011 ob 12:11
  irena

  hudi sta, res.

  @Jean Tonic, it works both ways :mrgreen:

 4. Katja - 12.08.2011 ob 12:13

  hahaha js in moj se isto sprašujeva že od začetka,wtf je point tega videa=)Obviously ga nisi lih prebolela če o njemu poješ na poročni dan haha

 5. beh - 12.08.2011 ob 12:32

  ne štekaš. gre za fantazijo o tem, kako bo, ko bo kretena prebolela in se bo šla lahko nov lajf. v fantaziji smo pa itak vsi najlepši in najboljši, vsi nas cenijo take kot smo, tragični junaki v spodnjem perilu, magari… če te fant vara in je idiot, je to razlog VEČ, da si nabaviš poročni paket.

 6. navaroff - 12.08.2011 ob 13:32
  navaroff

  za beyoncin video sem se tud sama spraševala v čem je point vsega skp, ampak še vedno ne vidim smisla…
  za severinin naslov komada, brad pitt pa tudi. imaš prav, 1x ga omeni in zdej ulalala, pazi se brad pitt (shania twain ga je bolj umestila pa ni dala naslova brad pitt komadu)…

  sam ja obe pa sta zelo fu***ilni… :)

 7. magrateja - 12.08.2011 ob 13:36

  severinin spot rabi mute in fast forward čez dele v klubu, pa rata zelo dober :mrgreen:

 8. nina - 12.08.2011 ob 15:06

  Beyoncina pesem je super. Pač, da je bivšemu žal, da jo je zgubil, ona pa srečna, ker ga nima.
  Video pa ja… kr nekaj. Poplesavanje v poročni obleki in stari posnetki maturanca wtf?

 9. beh - 12.08.2011 ob 15:52

  punca si v glavi skonstruira zgodbo srečne prihodnosti, da lažje preblodi sedanjost. stari posnetki maturanca so sedanjost, poplesavanje in srečna poroka je prihodnost in je fantazija. bivšemu ni nič žal, ona si to samo domišlja.
  poroka je prikazana kot čista forma in stereotip podvezic, svatov… in lahko takoj porajtaš vidiš, da NI zares.
  vsi nezapomnljivi tipi v njenih spotih so konstrukt okrog kere splete dramo identifikacije z GLEDALKO. neke tipične babje blodnje, pač. to je muzika ravno toliko kot so muzika laibachi. jasno?

 10. nina - 12.08.2011 ob 17:31

  Kako je lahko maturanc sedanjost, če je na posnetku datum, ko naj bi bilo to snemano in je 199* (ne vem točno katera številka, nisem ponovno gledala videa)?
  Finta bi bila v tem, da bi bil bivši na poroki in bi videl kaj je zapustil. Potem bi bil video OK.

 11. beh - 12.08.2011 ob 18:10

  recimo da si beyoncina producentka. kdo je tvoja ciljna publika: maturantka ali nevesta? prodajaš poročno perilo ali perilo za samozavest?
  sej ma zanimive…ampak vsi njeni spoti so na temo, kako si najstnice predstavljajo, kako se obnaša zrela baba…daleč od realne zrele babe, sicer.

 12. cornflower - 12.08.2011 ob 18:32
  cornflower

  Ja, spodnje perilo in telešček kot reklama za musko, ki je bedna. Pa sem nekoč kar rad poslušal njeno musko, če se je glih na radiu vrtela…

 13. Shajtana - 13.08.2011 ob 07:49

  Jaz sm se čist isto sprašvala, mislm štekam poanto pesmi pač je vesela k ma zdj novga partnerja in je unmu “ušla” sam res ne vem zakaj je treba o tem pet na poročni dan, razen če še vedno goji malo željo do maščevanja kr pa bi se spet lahko a je to samo človeško ali ga pa pač ni prebolela…tud pesem sama mi je nekam stlačena skupaj pač v smislu aha ok že dolg nismo nardil enga komada v katerem ženska nekaj “zmaga”, ok pa dajmo enega o tem kako blabla..nekaj mi manjka no.

 14. anna - 14.08.2011 ob 22:09

  “Ne razumem, zakaj je pesmi naslov Brad Pitt. Ker ga enkrat omeni in ker pas za nogavice ni dovolj za promocijo?” – aham. jaz tud ne.

  sicer mi je večina komadov z novega albuma prav zelo všečna. Love on top npr – čist retro. me like. sicer mi ta video na začetku sploh ni potegnil – sploh začetek, heeeh. sodeč po tizerjih, bodo tud prihodnji videi “paša za oči”, torej nadvladajo glasbi. škoda.
  Glede Seve: pa saj se je v v videih iz prejšnjega albuma tud kazala 3/4 naga, v čem je point da spet štepa take budalaštine s slačenjem in poziranjem. Sicer mi je kot pojava prisrčna, ampak s tem jako dolgočasnim razkazovanjem so vse že ubožjumater patetične, nima veze z glasbo.

 15. anna - 14.08.2011 ob 22:11

  vsiljivi “sicer” :rolleyes:

Komentarji so onemogočeni.