Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

FužineFilmFestival. Classic.

5.10.2011

Vem, ni petek, ampak v petek bo prepozno, ker bo 2. fužinski filmski festival štartal že ob 18h. Prireja ga Diego Menendes in čeprav sem velika oboževalka, ne vem, če mi bo uspelo priti na ta edinstvni dogodek. Čas me nenehno heca, prioritete pa so kristalno jasne samo meni.

“Okrogla miza: trije znani Fužinčani – pogovor, trikotna miza: trije neznani Fužinčani – pogovor.” Hej, dečko je na svojo stran pridobil tudi Gorana Vojnoviča. Fužinčana. Nenazadnje “obstaja možnost pogostitve z vašo hrano, če hrane ne dobimo sredstev za to.” Stvar je resna.

Zakaj je to drugi FFF? Ker je prvi neuradni Fužinski filmski festival potekal lani v Šiški (ja, v Šiški) in samo za povabljence, ki smo si ogledali vse Diegove izdelke ter o njih debatirali. Res smo. Še celo otvoritveni govor smo imeli in vse skupaj vzeli primerno resno, zato ni nič čudnega, da je Diego organizatorki obljubil ne vem koliko procentov od morebitnega dobička od festivala. Ker je uporabil “njeno” ime, pa to. Luštno.

YouTube slika preogleda

Fužine nejberhud je res priceless, ampak meni najljubši je Dead Duck. It’s deep, man. Deep. Retard zombie ima pa tako ali tako posebno mesto. This is sick, man!

YouTube slika preogleda

V glavnem, bili ste opozorjeni. Sicer prizorišče festivala menda sprejme samo sto ljudi, ampak vsi kadilci bodo tako ali tako zunaj, tako da ni panike.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 5.10.2011 ob 19:21 pod dogaja se. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “FužineFilmFestival. Classic.”
  1. baby - 7.10.2011 ob 00:32

    Nikakor ne morem razbrati ali misliš resno s tem ali se hecaš… Hm :)

  2. Jelka - 7.10.2011 ob 02:06

    Zakaj pa bi se hecala? Meni se stvar zdi super. Najbolj originalna zadeva na Slovenski sceni.

Komentarji so onemogočeni.