Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Fotošop dneva

19.09.2012

Keira Knightley za revijo Vogue, oktober 2012. Naslovnico tako ali tako ukrade njena rokavica, ali karkoli že je tisto, sicer pa moram priznati, da sem se prav po pikolovsko zapičila v njeno levo oko, ki je večje od desnega. Sem pa vesela, da tokrat ni pretiranega šobljenja, pravzaprav je izraz precej dober. Značilno Keirino šobljenje je tisto, ki malo pokvari zadnjo fotko (v kostumu iz filma), všeč pa mi je srednja v Chanelovi obleki, ker podpiram igranje z modo in Knightleyjeva se mi zdi nadvse primerna za kaj takega. Fotografiral je Mario Testino, več.

To jesen bomo seveda videli še več naslovnic s Keiro, saj punca že promovira novo različico Ane Karenine, v kateri igra glavno vlogo. Že vnaprej nisem navdušena. Seveda bodo spet vsi padali pod tleh, kot vedno pri tako velikih produkcijah kostumskih dram, kjer ne moreš zašuštrati zgodbe, saj je že znana. Vsi vedno padajo po tleh od navdušenja pri takih stvareh. Jaz pa sem skrajno nenavdušena že nad Pride & Prejudice, ki ga je Keira posnela z istim režiserjem, zato sem izjemno skeptična tudi do Ane Karenine. Ja, vnaprej. Jebiga. Itak Keira ni ravno my cup of tea. Kostumi bodo verjetno božanski, scenografija tudi, sploh ne dvomim. In verjetno bo tudi pohod na oskarje. Ne-nav-du-še-na.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 19.09.2012 ob 18:13 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

6 odgovorov na “Fotošop dneva”
 1. Add - 19.09.2012 ob 21:17

  Zehhh……
  Ta punca me uspava, sorry. ;)

 2. lily - 19.09.2012 ob 21:56

  Zadnja je super, prva pa bruh. Še posebej izraz.

 3. baby - 19.09.2012 ob 22:56

  Delim nenavdušenje! :D

 4. špinača - 19.09.2012 ob 23:47

  Bah. Moram priznati, da se zelo strinjam s tabo: prva je fajn zaradi nešobljena, zadnja je bedna samo zaradi šobljenja.

  Sploh pa so Pride&prejudice v tej Keirini verziji popolnoma uničili. Za pravo stvar vzami v roke knjigo ali pa bbc-jevo nanizanko s Colinom Firthom in Jennifer Ehle. Edini, ki mi je bil v tem filmu mogoče bolj všeč kot v nanizanki, je D. Sutherland kot oče, ker je še nekoliko bolj pritegnjen. Pa Jane je v nanizanki obupnega izgleda, sploh za lepotico, kakršna naj bi bila.
  Ne, Ana Karenina s to glavno igralko in režiserjem me ne pritegne toliko, da bi si film ogledala, sploh če ne bo posebnih nominacij in nagrad. Pa še P&P je dobil 4 nominacije za oskarja, vključno s Keirino :/

 5. Papir - 20.09.2012 ob 08:47

  Meni je pa zelo všeč. Zadnja fotka zmaga.

 6. maja - 20.09.2012 ob 10:00

  A obstaja še kakšen drug fotograf, al je sam Mario Testino. Pri nas bi že vsi o korupciji pa nepotizmu tulil.
  In ja, Špinača, Colin Firth verzija edina zadane.

Komentarji so onemogočeni.