Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Fotošop dneva

4.10.2012

Salma Hayek za britansko izdajo revije Harper’s Bazaar, november 2012. Res deluje že malo narisano, sploh njen dekolte, veliko opravi tudi prava poza, ampak vseeno je hot. Pač padam na preproste fore, kaj naj.

Sicer pa so mi itak bolj kot naslovnica zanimivi njeni odgovori na nekatera vprašanja v spremljajočem intervjuju, na primer tisti o staranju v Hollywoodu: “The worst thing you can be in Hollywood is a woman and over 40. On top of that, I have an accent, am dyslexic, short and chubby. You name it I have it, but I am here. I must be the luckiest girl in the world to be working.”

Resno? Latina naglasi so stereotipno seksi, disleksija je v zadnjih letih postala kot neka šifra za uspeh, nizka je res, ampak tale chubby pa zamerim. Ženska je jebeno hot (okej, okusi so različni, tudi meni gre njen glas v resnici na živce, ampak uporabimo malo široki kot) in če ona sebe opisuje kot debelušno, kakšno sporočilo to pošilja?

Seveda pri nekem drugem vprašanju komentar o debelušnosti vzame nazaj in ga zamenja z “na meji debelušnosti”: “I am on the limit of chubbiness because I love my food and my wine. It’s not the best for fashion, but it’s good for my mood. I am happy because I eat. I am 46; I will not have botox. You know why? I don’t need to do it because I eat! I eat the fat, I eat the vegetables, I eat everything. If you exercise too much and you don’t eat enough, it takes its toll on the skin. Everything starts ageing. If you don’t eat carbs, you slow your metabolism down. And you know what? You look miserable. The truth is I just don’t have the drive to be the prettiest and the thinnest. I can be happy for other people for their beauty. Learn to be happy for others and you can never run out of happiness.”

Malo bolje. Ampak vseeno ni debelušna. Ima joške in rit in visoka je meter 57, ampak to ne pomeni, da je debelušna. Sicer pa tudi to, da je pri 46-letih videti takole, ni le zasluga hrane, ampak so vmes tudi geni (kar je v kakšnih drugih intervjujih priznala tudi sama).

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 4.10.2012 ob 18:02 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

10 odgovorov na “Fotošop dneva”
 1. lily - 4.10.2012 ob 18:15

  Ne vem, če ji niso še malo stanjšali pasu tule.
  Meni gre njen naglas na jetra (prav tako od Penelope) in to, da ima že vsak ta drugi disleksijo, mi je tudi bullshit. Nikoli se mi ni dopadla.

 2. kocka - 4.10.2012 ob 19:47

  Ne vem koga bi to v resnici zanimalo?
  Kdo je bolj smešen t.i.celebrities ali tisti, ki se z njimi ukvarjajo!

 3. irena - 4.10.2012 ob 19:49
  irena

  ljudje, ki kažejo svoj prezir s komentiranjem tistega, kar prezirajo? #ironija

 4. mini - 4.10.2012 ob 23:06

  Najbrz je ta chubby misljen v primerjavi z vecino igralk. No, kaj pa vem.

  V vsakem primeru je blazno lepa, chubby or not, ce jo ze moramo dat v predalcke.

 5. Add - 4.10.2012 ob 23:08

  eh, ne vem, kolk je v resnici ta ženska dislektična… centimetri nikoli niso bili problem v Hollywoodu, dokler so košarice C ;)

 6. lily - 5.10.2012 ob 00:39

  Na sliki me je zmotil njen levi joškec, ker zgleda prevelik za košarico. Njen rob je našponan izven kosti. Odkar sem videla, samo še v tisto buljim.

 7. maša - 5.10.2012 ob 08:31

  chubby? excuse me while i crawl under my bed.

  damn. pa četudi je kvazy chubby zgolj v primerjavi z drugimi igralkami, je to kako so ženske “self conscious” glede svojega telesa kr zastrašujoče.

 8. mini - 5.10.2012 ob 08:32

  Ja, maša, se popolnoma strinjam s tabo!

 9. maja - 5.10.2012 ob 10:53

  Ja, dobra je tista o razlogih za botox, jaz to skoz govorim. Preveč telovadbe, pa premal hrane po določenih letih na telesu in obrazu ne more zgledat dobro.

 10. maja - 5.10.2012 ob 10:54

  Aja, pa disleksija je tud nova črna.

Komentarji so onemogočeni.