Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Kate Middleton, nekoč in danes

4.12.2012

Pravzaprav bi morala napisati vojvodinja cambriška. In Catherine je, ne Kate. Iz palače je prišla uradna potrditev, da Kate in William pričakujeta potomca in Brane Kastelic verjetno še vedno ni nehal delirično skakati v krogih. Malo tesnobno mora biti, kot ti za nosečnost čestita ves svet, od politikov, zvezdnikov do “navadnih” ljudi. Nosečnost v izložbi sveta. Kate mi zaradi takšnih dejstev vedno deluje tudi malo tragično. A po drugi strani, da ne bomo samo resni, najbolj zabaven tvit na račun kraljeve nosečnosti, ki sem ga prebrala, je ta, da bo Kate zdaj jedla za enega.

Kakorkoli že, to priložnost sem hotela izkoristiti za en pogled v nekdaj in danes, ker tega že dolgo nismo storili. Tudi Kate je bila nekoč otrok in čez nekaj let bodo njene otroške fotografije primerjali z otroškimi fotografijami njenega otroka.

Tisti za malenkost razgaljeni manekenski poskus je bila edina pikantnost, ki so jo novinarji lahko izbrskali iz njene preteklosti, kajne? In verjamem, da so brskali temeljito. Modna revija je bila tako ali tako dobrodelna in od takrat je deset let. Kate je zdaj članica kraljeve družine, 9. januarja bo stara 31 let.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 4.12.2012 ob 11:02 pod nekoč in danes. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

5 odgovorov na “Kate Middleton, nekoč in danes”
 1. klementina - 4.12.2012 ob 11:37

  …tak normalen izgled, normalno otroštvo….taka normalna zenskica…..si ne morem pomagat, da mi nebi bila všeč….

 2. maja - 4.12.2012 ob 11:39

  Pri tem krokarskem brskanju novinarjev(a so to še novinarji ali mrhovinarji?), ki smo mu pri javnih osebah priča v zadnjem času tudi pri nas, moraš biti res dobesedno brezmadežen.

  Sicer pa čestitam, vesela novica in res lušten par.
  In Brane Kastelic v krogu, ha, ha, si ga predstavljam, skirca v medu.

 3. Papir - 5.12.2012 ob 08:44

  O boga, če bi meni pred vrati stala horda novinarjev, ko mi je bilo tako slabo, bi popenila. Sočustvujem. In wiiii, najbrž se je Elizabeta kar v hlače od veselja!

 4. samokodela - 5.12.2012 ob 09:28
  samokodela

  Na isti dan rojena kot Jimmy Page! Pa moj letnik je očitno! Ups pa sem se izdal! Kristusove gate, oziroma leta!;)

 5. kobilica - 6.12.2012 ob 20:53
  kobilica

  čestitke tudi v mojem imetu za Katko….

  opravila bo nekaj najbolj normalnega,

  poskrbela da donosi otroka in na varno rodi potomca….

  edinstven dosežek…

  tega ne zmore ravno vsaka…!

Komentarji so onemogočeni.