Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

3.01.2014

Tini Maze gre očitno že tako slabo, da si je zaslužila kar svoj band aid. “Štajersko – koroški band AID”, če smo čisto natančni … Mimogrede, z vsem spoštovanjem do Edvina Fliserja, ampak a večina naših glasbenikov pride v studio pa vklopi tisti ta najbolj preprost štanc ritem na sintiču in to je to, s tem so zadovoljni? No, sicer pa se ob refrenu “Tina, ti si šampion, na smučkah pravi si bonbon”, štanc sintič zdi kar primeren. In prav žal mi je, ker še ni videospota, zagotovo bo fantastičen. Šampionski! Pravi bonbon!

YouTube slika preogleda

Če ji tole zaigrate pri štartu, bo res precej hitro pobegnila dol do cilja. Rekordno hitro. Ampak ja, važni so nameni, ali kako že?1

 1. In pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni … Sampravm. []
 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 3.01.2014 ob 11:24 pod petkova bizarka. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Petkova bizarka”
 1. Rossavita - 3.01.2014 ob 16:22

  “Pač”

 2. Aleph - 3.01.2014 ob 23:04

  Fantje in dekleta so zadeli v polno. Tina smuča najbolje, ko je jezna in če je tole ne bo razjezilo, potem ji res ni pomoči, em, aida.

 3. Greti - 4.01.2014 ob 11:36

  http://www.youtube.com/watch?v=MBWWafeX8Fg — proti tem, je osnovni štanc ritem težka umetnija. Se vid, da majo dnar, ker to je prov v studiu posneto:))) Od Tine komad, ne ta…

Komentarji so onemogočeni.