Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Cannes z Nicole za začetek

15.05.2014

Filmska procesija v Cannesu se je včeraj začela in dobro znani blagodejni učinki rdeče preproge na Azurni obali so znova dokazali svojo moč. Sicer ne na obrazu Nicole Kidman, tam je bilo verjetno posredi kaj drugega, je bila pa gospa vseeno na višku svoje redkarpet moči. Filmska Grace Kelly (Grace of Monaco je tudi otvoritveni film festivala) je pred fotografe stopila v ne tako dolgočasni belini Altuzarra, zvečer pa je na premiero prišla v kraljevsko okrašeni Armanijevi obleki (desno). Sedi, pet.

Cenim klasično damsko pričesko na levi, ne cenim obraza, ki mi je čedalje manj znan. Po navadi je vrat najbolj izdajalski, ampak Nicole ne bi pripisala 47 let, kolikor jih bo dopolnila junija.

Razred zase je bila tudi Zhang Ziyi v oklepniku obleki Stephane Rolland. Obleka mi je bolj všeč, če ne vidim šivov na notranji strani rok, ker v resnici nisem navdušena nad prosojnimi tkaninami, ki me spominjajo na drsalke, ampak Zhang je v resnici krasna. In še bolj bi bila, če ne bi bilo tistega belega repa na njenem boku.


Povsem bela je bila Zoe Saldana v plisirani obleki Victorie Beckham in človek ji res ne more ničesar očitati, preprosto in učinkovito.

Igralka Carol Bouquet (levo) in Sofia Coppola (desno) sta letos članici žirije, na rdeči preprogi pa se veselim predvsem Sofie. Rada imam njen stil, čeprav se mi zdi tak tipično chanelovski, primeren za drobne punce. In glede na nožice je Sofia res drobcena … Tokrat je bila sicer v Valentinu, je pa zato Carol nosila Chanel. Samo še en modrček bi ji podtaknila.

Adele Exarchopoulos (levo) sem prvič zaznala prav v Cannesu (tako kot večina ljudi, lani je festivalu pač vladal film Adelino življenje) in očitno je bilo potrebno počakati celo leto, da me punca spet malo očara. Navdušena sem nad njeno pričesko; pri njej se mi vedno zdi, da nekaj ni čisto prav, ampak tokrat je vse na mestu. Bolj zaradi glave kot zaradi Louisa Vuittona, ki ga nosi (čeprav tudi ta ne škodi). Na višku svoje moči je bila tudi Blake Lively, spet v Gucciju. Res ima ubijalsko postavo.

Lorraine Schwartz nakitje in Casadei čeveljci gdč. Lively …

Adele in Blake sem skupaj pripopala predvsem zato, ker sta obe nosili kito in pri obeh je bila perfektna.

Tu sta še Jane Fonda (levo) in Karlie Kloss (desno), prva v obleki Elie Saab, druga v Valentinu. Hecno je, da je vsa prosojna, pa vseeno deluje prej starikavo kot seksi. Zame je Karlie edini resni zajebek prvega dne v Cannesu.

[via CelebUtopia, PopSugar, UsMagazine, JustJared]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 15.05.2014 ob 21:23 pod fešn obsešn. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

8 odgovorov na “Cannes z Nicole za začetek”
 1. špinača - 15.05.2014 ob 23:01

  Človek pogleda Nicole Kidman in se čudi, od kje ji podobnost z Donatello Versace? Jao! Pa tako je bila luštna, res luštna.

  Sicer pa, v drugem življenju bi postavo Blake Lively, lepo prosim! :)

 2. magrateja - 15.05.2014 ob 23:15

  Kaj? Kako? Zakaj? :shock:
  A je blo treba to zaveso iz bordela dati na konec, zdaj sem pa čisto zmedena!

 3. Mel. - 15.05.2014 ob 23:50

  ampak pogledaš pa roke od Nicole pa ti mine, tista žila na desni roki je res preveč iztopajoča no :???:
  In Blake, OMB, ona in Ryan bosta enkrat imela popolne otroke! :mrgreen:

 4. anchi - 16.05.2014 ob 21:50

  Nicole se zna tako dobro oblečt, tudi lani v Cannesu je razturala z oblekami… Res pa je škoda kaj dela s svojim obrazom :( Tega ji res ne bi bilo treba.

 5. anna - 17.05.2014 ob 19:27

  Zoe-na obleka je prelepa. Takoj bi jo mela na poroki… :)
  Blake Lively pa raztura. Z vsemi podobami do današnjega dne. Čudovita je vred s svojim geštelom in detajli.

 6. anna - 17.05.2014 ob 19:27

  hm anchi uporabi besedo raztura, potem pa še jaz…moram drugič komenatre brat :D

 7. K - 18.05.2014 ob 01:28

  Komi čakam Cannes nadaljevanje! ;)

 8. irena - 18.05.2014 ob 01:44
  irena

  upam, da ne zaradi tipa, ki se je splazil Americi Ferreri pod obleko :mrgreen: :shock:

Komentarji so onemogočeni.