Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Trenutek za natrenirane tazadnje

11.09.2014

I like big butts and I can not lie. Res ne morem. In kar se je s popularizacijo twerkanja in kopalk, odrezanih še višje kot v osemdesetih, kuhalo že nekaj časa, je zdaj na zadnjih valovih priljubljenosti twerkanja znova prišlo na prvo mesto popkulturne lestvice. Zadnjica letos ni več samo tisto, po čemer je znana Jennifer Lopez, ampak najbolj poveličevan del ženskega telesa za leto 2014 (in tudi tisto, zaradi česar twerkanje Miley Cyrus nikoli ne bo seksi). Nicki Minaj je nedavno udarila s svojo Anakondo, J.Lo in Iggy Azalea bosta kmalu prišli s svojim duetom, Rihanna je že odtwerkala svoje. Včasih bi bilo to preveč, ampak ne letos.

YouTube slika preogleda

Odločam se še, če je to nekaj, čemur bi se morala veseliti ali ne. Jep, dobre tazadnje se mi zdijo noro slastne, čeprav moj pojem dobre tazadnje v resnici nima kaj dosti skupnega z lepotnimi ideali iz na primer Vogua, kjer so uspeli razkačiti pol ameriškega črnskega prebivalstva s člankom o dobi velikih tazadnjih. Če bi ga zapakirali v paket trenutne mainstream pop kulture in se manj ukvarjali z zgodovino, bi bilo morda lažje.

YouTube slika preogleda

Seveda niso priljubljene vse velike riti, ampak samo tiste, ki so v resnici natrenirane in se premikajo na vse v glasbnih videih zaželene načine. Brez kančka celulita. Kot bi morali pokazati učinke intenzivnega twerkanja. Komaj čakam še kakšno dobrodelno akcijo, ki bo vključevala belfije ali kontra akcijo fotografij “resničnih” velikih tazadnjih, ki niso videti kot da bi jih trikrat na dan loščil s fotošopom.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 11.09.2014 ob 11:38 pod fejmus pipl. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

5 odgovorov na “Trenutek za natrenirane tazadnje”
 1. somersault - 11.09.2014 ob 13:09

  Najbrž lahko pričakujemo poplavo tečajev twerkanja po fitnes centrih :)

 2. katarina - 11.09.2014 ob 13:26

  booty! slastne so! Sploh k vidiš kolk morajo bit te bejbe natrenirane za tako kontrolo!

 3. tina - 11.09.2014 ob 14:56

  hmmmm… res ne vem, zakaj bi si v vsakem videu želela gledat miganje in tresenje skor docela razgaljenih ženskih riti (size does not matter) – men tko ekstremno neseksi…

 4. alenka - 11.09.2014 ob 15:22

  kakšne se ti zdijo pa une bejbe, ki ga šejkajo v spotu od Taylor Swift Shake It Off (tam pri minuti in pol začenjo)? saj so fit, ampak ne delujejo uno prfekt kot smo vajeni kar podpiram…

 5. lily - 11.09.2014 ob 16:03

  Mah, rit je lahko lepa in seksi neglede na velikost, važno, da je nekako skladna s telesom, lahko tudi malček prevelika glede na proporce, in ne preveč polna celulita. To, kar ima nase našraufano Nicki Minaj, je pretiravanje, skrajno neokusno. Dobro rit imata za moj okus Rihanna, tudi Iggy. Verjetno pa je večjo rit spopularizirala ravno Kim Kardashian. Vse to opevanje riti in vseprisotno tresenje z njo mi pa tudi ni okusno. Ampak očitno mora zdaj ta zadnja doživet svojih 5 minut, joški so out.

Komentarji so onemogočeni.