Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Zdaj veste, od kod izvira seksi

9.07.2015

V bistvu mi za nove oglase za spodnje perilo Calvin Klein malo dol visi, čeprav cenim preproste, klasične, črno-bele podobe. Pozabimo, da nam tokrat ne skušajo prodati le standardov tega, kaj je seksi, ampak celo izvirno seksi.

Calvin Klein originated sexy and we’re going to reclaim, re-imagine and re-image it,” je povedala njihova šefica marketinga. No, zdaj veste, od kje je prišel koncept tega, kaj je seksi. Seksi, ki je bil pred vsemi ostalimi seksiji. Seksi, iz katerega je izšla vsa seksavost na svetu. In še vedno je črno-bel, prečiščen in preprost, tako da mi je re-image še najmanj jasen.

No, dovolj hecanja, oglasi so mi v oči padli predvsem zato, ker se mi je končno posvetilo, na koga me spominja Kendall Jenner: na (mlajšo) Sinead O’Connor. Te obrvi in pogled … Namesto Kimina sestra bi lahko mirno bila mlajša sestra O’Connorjeve.

Karkokoli že, Kendall O’Connor je obraz kampanje, sicer pa so zraven še Joan Smalls, Isabeli Fontana in Edita Vikeviciute.

[via Fashion Gone Rogue, fmdos.cl]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 9.07.2015 ob 14:29 pod fejmus pipl, fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

5 odgovorov na “Zdaj veste, od kod izvira seksi”
 1. mila - 9.07.2015 ob 18:01

  Ti oglasi za spodnje perilo so že vsi tako generični, iste poze, kao seksi pogledi, iste postave. Ni važno ali je VS, Calvin Klein ali neko tretje podjetje.

  Evo, če bi jaz izbirala bi dala na reklamo za spodnje perilo eno konkretno sexi gospo (npr. Monico Bellucci oz. žensko s podobno postavo in karizmo) in ne nekih 17-letnic.

 2. lily - 9.07.2015 ob 22:01

  Kendall niti sama sebi ni podobna, kaj šele Sinead. :)

 3. barbaraa - 10.07.2015 ob 09:20

  Kak mi je hecno, da se na teh oglasih za spodnje perilo spodnjega perila skoraj nič ne vidi. Je vse drugo (babnica, torej) bolj pomembno.

 4. mina - 10.07.2015 ob 10:24

  Jaz sem pa mislila da je na fotki Clara Lago. Že itak sta si čist glih, kadar Kendall ni vsa sfotošopirana pa napihnjna v žnable, drugače pa isti nos, ista usta, oči, obraz. Morda je to manj razvidno, če gledaš samo fotke, ampak jaz Claro poznam iz ene par filmov in mi zdaj sploh ni šlo v račun da ni ona na fotki.

 5. irena - 10.07.2015 ob 11:27
  irena

  madona, ampak res :mrgreen:

Komentarji so onemogočeni.