Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Cate ne more faliti

26.11.2015

Naslovnice s Cate Blanchett so najboljše. Preprosto za to, ker ženska deluje dobro tako na tistih ta spoliranih, kot na primer za decembrsko številko avstralske izdaje revije Vogue, kot na tistih malo bolj posebnih, kot na primer za decembrsko številko revije W. Vem, dolgočasna sem, ampak res se ne morem spomniti druge zvezdnice, ki bi lahko posnela karkoli, pa ne bi mogla resno zgrešiti.

Za Vogue je fotografiral Will Davidson, ampak fotografiranje za revijo W je bilo bolj posebno. Fotografiral je Tim Walker, tema je bil Mali princ, vse fotografije pa si lahko ogledate na uradni strani revije.

Predstavljam si, da ima gospa res zdravorazumski odnos do mode in oblek (no, v resnici do vsega, ampak ker smo ravno pri modnih revijah, ostanimo pri modi).

“I love working with the costume designers on movies. You can visually represent the character through a dress or a bag or shoes. In ‘Blue Jasmine’, clothes illustrated my character’s demise. If I can pair a Birkin bag with a knockoff sweater from Wal-Mart that looks like Chanel, I can subtly reveal the character, and I don’t have to play that emotion”

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 26.11.2015 ob 16:27 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Cate ne more faliti”
 1. Barbara - 26.11.2015 ob 21:09

  Na drugi sliki pride do izraza po moje njen največji atribut, te prelepe ličnice. Neki magičnega veje iz njenega obraza.

 2. Rossavita - 27.11.2015 ob 08:15

  Drugacna in meni privlacna, frendica od Josipe Lisac.

 3. maja - 27.11.2015 ob 08:49

  Krasna je.
  In jaz imam v svoji mentalni podobi vedno tale trojček “visokih, močnih, mal posebnih blondink”; Cate Blanchett, Uma Thurman, pa tvoja Tilda Swinton. Kadar vidim eno, pomislim na vse tri…Vse me na en podoben način zadanejo.. :-)

Komentarji so onemogočeni.