Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Playboy je za zadnjo golo številko skočil v časovni stroj

9.12.2015

Ameriški Playboy se je odločil od nagic posloviti s Pamelo Anderson – in s presežkom fotošopa v vlogi časovnega stroja. No, saj če sem čisto iskrena, moja prva asociacija na Playboy ni golota, ampak plastično izgledajoče dvajsetletne blondinke, ki so ena ista kot druga, kot da so prišle iz tovarne. Umetno oprsje, predvidljive poze in noro pretiravanje s fotošopom, zato me sploh ne bi smelo presenečati, da je tudi 48-letna Pamela videti identično. Ta tovarna ima zelo elastičen rok trajanja.

Kakorkoli že, Pamela je na naslovnici Playboya že trinajstič, kar je rekord. Sicer je najprej malo omahovala, ker ima dva sinova v poznih najstniških letih (19 in 17 let), ki so ju v preteklosti pogosto zafrkavali zaradi mamine preteklosti, ampak fanta sta jo pravzaprav prepričala, da mora sprejeti ponudbo. “I said, ‘Hef just called, he wants me to do the last cover of Playboy,’ and he goes, ‘Mom you’ve got to do it. We’re older, we’re not embarrassed anymore of you. You know, we think you’re great.’” Iiiiiiiiiii. Ali nekaj.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 9.12.2015 ob 11:02 pod kjepakdaj. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “Playboy je za zadnjo golo številko skočil v časovni stroj”
  1. Barbara - 10.12.2015 ob 08:54

    Izgleda kot, da bi eno sliko iz arhiva izbrskali. Kakorkoli, zakaj pa je to zadnja gola naslovnica? Se revija ukinja al kaj? Dajte me razsvetlit :)

  2. Asja - 10.12.2015 ob 21:15

    Kolikor sem jaz ujela, je uradna razlaga, da ne bodo več imeli nagic, ker to danes ljudje lažje vsepovsod drugod dobijo (interneti pa to). Bolj se bodo fokusirali na druge vsebine.

Komentarji so onemogočeni.