Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Super Bowl. Imam vprašanja.

9.02.2016

Moja retorična vprašanja seveda zadevajo nastop ob polčasu, ker mi za ostalo malo dol visi in v bistvu niti ne razumem, zakaj se v Evropi toliko ukvarjamo s Super Bowlom, ampak delno krivim tudi najbolj trapast incident kdajkoli (Janet’s borg boob, seveda), pa seveda oglase, ki jih snemajo samo za ta noro gledan športni dogodek, ki je v bistvu bolj medijski dogodek kot kaj drugega. *Dihaj*

1. Torej, zakaj točno so nastopali Coldplay? Res ne rabiš biti genij, da ti je popolnoma jasno, kako bo Chris Martin s svojim medlim petjem in oponašanjem opičjih gibov (resno, opice so kul, njegova gorila poza ni) ob Beyonce in Brunu Marsu popolnoma zbledel. Čudna, čudna kombinacija (ja, zavedam se, da Beyonce gostuje pri njihovi novi pesmi, in ne, ne pomaga). In če še dodam, v resnici sem letos pričakovala Taylor Swift ali Rihanno, prva je imela tako ali tako super leto 2015, druga je ravnokar izdala nov album. (Mogoče pa so Super Bowl v bistvu organizirali samo zato, da je imela Beyonce res perfektno reklamo za napovedano turnejo?)

2. V katerem laboratoriju so naredili Beyonceino telo? Besedo nerealno so izumili za njene okončine. Hvala bogu, da je med koreografijo skoraj padla, ker sicer bi mislila, da gledam robota.

3. A je ob tisti brezvezni rdeči obleki in grozljivi pričeski sploh kdo opazil, da zna Gaga peti?

Pa sploh še nisem prišla do najbolj odmevnih oglasov.

[via NYmag, BuzzFeed]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 9.02.2016 ob 15:33 pod dogaja se. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

22 odgovorov na “Super Bowl. Imam vprašanja.”
 1. lily - 9.02.2016 ob 18:46

  Chris Martin ima pač take gibe, način nastopanja. Jaz izberem njega in Bruna Marsa pred Beyonce anytime! Baba je zoprna in izumetničena za znoret, pri njenem telesu gre pa v bistvu za dvojna merila, ker katerakoli druga bi izgledala kot Beyonce, bi jo okronali za debelo v sekundi. Za moj okus ima premočne noge in premajhne joške (ni skladna) in je daleč od popolnega telesa.

 2. irena - 9.02.2016 ob 19:25
  irena

  okej, o popolnih postavah in glasbenih okusih ne bom, ampak Coldplay žal ni pasal v to sliko med Beyonce in Marsa, tako iz zvočnega kot vizualnega vidika, that was the point.

 3. lily - 9.02.2016 ob 19:46

  Ja, to so pač vse stvari okusa, brezveze razpravljat. Ampak glede na to, da so Coldplay bili glavni nastopajoči, Bruno Mars in Beyonce ne pašeta k njim. ;)

 4. mila - 9.02.2016 ob 20:19

  Beyonce ni niti približno debela. Mogoče na slikah ob vseh ženskah, ki so št. -0.

  Sama sem bila prepričana, da je bolj močna, dokler je nisem videla v živo na koncertu in je micena.

  Beyoncin nastop mi ni bil nič posebnega, njeno telo je pa 1A. Najbolj všeč mi je bil Bruno.

 5. mina - 9.02.2016 ob 20:49

  Beyonce je micena? LOL.

  p.s. če ti je ona všeč, še ni treba zato potvarjat dejstev.

 6. astylisticna - 9.02.2016 ob 20:53

  Mene bolj zanima zakaj nihče ne opazi in pokomentira dejstva da ima Lady Gaga zadnje čase popolnoma novo faco?

 7. mila - 9.02.2016 ob 21:15

  @ mina: Nisem njena fanica, ima mi lepo postavo. V živo izgleda micena proti temu kako debela izgleda na fotkah. Slike in video dodajo nekaj kg.

  In ja, Gaga ima novo faco. Druga oseba.

 8. kat - 9.02.2016 ob 22:06

  Meni se ne zdi, da ima Gaga toliko nov obraz, kot da je začela “nosit” popolnoma drugačno mimiko (+ ličila, oziroma odsotnost teh).
  Beyonce ni ne ogromna ne drobna, ampak predvsem dobro natrenirana. Med plesom se njena rit praktično ne premakne, pa se še tako mišičaste riti zatresejo.

 9. Asja - 10.02.2016 ob 06:01

  No, tile trije nastopajoči res niso pasali skupaj. Glede na to, da so Coldplay stadionski band, bi lahko tudi sami skupaj spravili zadovoljiv spektakel v svojem stilu. Pa so se očitno malo ustrašili (ali pa organizator) in za vsak slučaj zraven povabili Beyonce in Brunota, ampak to bi pa lahko bilo vsakemu jasno, da bodo ob njiju Coldplay izpadli kot outsider. In točno to je bil vtis.

  Pa z garderobo si tudi ni naredil usluge, kot da je vse skupaj nabavil na razprodaji v desigualu prejšnji vikend, ko je šel ravno mimo. Za moj okus najslabši halftime show zadnjih let.

 10. Nataša - 10.02.2016 ob 08:26

  Gaga ima čudovit glas.

 11. mina - 10.02.2016 ob 08:33

  Mila, micena najbrž ni najboljši izraz :) Visoka je cca 170, in ne glede kako izgleda na fotkah, tudi če jo primerjaš z drugimi, recimo kar s temi plesalkami poleg nje, jo j kar konkretno skup, vse plesalke so bolj suhe, pa nobena od njih ni videti lih neka suhica. Mislim, v čem je fora, da vedno cel kup ljudi trdi, da je Beyonce neka suhica, s hudo dobr postavo, mislim, zakaj je potrebno Beyonce vves čas nekaj zagovarjat. Beyonce je kar konkretna bomba, ja, natrenirana, ampak še vedno bomba. Da je pa preveč debela, pa potrjuje kar Beyonce sama s tem, ko vse svoje fotke obdela do te stopnje, da izgleda, da ima glavo nasajeno na drugo telo. Pejt preverit na njen instagram. Med nogami ima take luknje, kot da je podhranjena manekenka, pa še te imajo pol manjše luknje. Čisto na vseh slikah, brez izjeme, še celo na kratkih filmčkih, jo je pol odrezane. Če ne bi bila bunka, najbrž ne bi sama sebi tega počela. Pa tudi hecno mi je, da naj bi kamera dodajala kg, glede na to, da se samo pri Beyonce pogovarjamo o teh dodajanjih kg. No, morda pa ima ona neko čudno postavo, ki odreagira na kamero in se posebej za to priliko razširi :D Morda si jo gledala iz zadnje vrste, pa se ti je zdela drobna :D

  @kat, Beyonce ima črnsko rit. Že v osnovi precej boljša predispozicija kot belska :)

 12. Saša - 10.02.2016 ob 09:13

  Meni ima bolj opičje gibe Beyonce kot Chris.
  In res je, da ima debele noge. Saj ne rečem, da niso natrenirane, a dejansko so debele. Če primerjaš s plesalkami zadaj, ima od vseh debelejše noge.
  V bistvu mi je vseeno, je pa res, da potem veljajo dvojna merila, kot je že Lily napisala. Vsaka druga s to postavo bi bila označena za debelo.
  Sem pa gledala posnetek in je zvok tako obupen, da sem odnehala. Gaga lepo poje, oblečena pa je katastrofalno (dva različna čevlja, hlače na zvon, barva ovoja valentinove bonbonjere, make up horror!). Oblekel jo je Gucci, a bi jo bolje odnesla z Mano.

 13. marsovka - 10.02.2016 ob 11:34

  hvala bogu, da si končno eden upa na glas rečt, da je Beyonce debela in pika! To je tipičen primer “cesarjevih novih oblačil”! na prvi fotki ima noge kot drevesna debla, Chrisa je za tretjino nje! Seveda o njenem glasu pa vse najboljše!! Mislim, bodimo realni, poje super, drgač je pa bunkica, kamorkoli obrneš!

 14. Polona - 10.02.2016 ob 11:41

  Končno eden, ki si upa na glas rečt? Ker za body shaming rabiš kakšen poseben pogum?
  V resnici pa se začne gnojnica zlivat vsakič, ko si katera upa reči kaj pozitivnega o Beyonceinih bedrih. Kaj pa če so mi všeč prav zato, ker so konkretna bedra in hkrati tudi športna? Ker ima skupaj s tem še vedno ozek pas? Ker ima pravo rit? Debela pa vseeno ni, kakorkoli obrneš. Tudi sestri Williams nista drobni, pa to še ne pomeni, da sta debeli. Oladite malo s temi izrazi.

 15. Nataša - 10.02.2016 ob 11:47

  Pa dobro, ženske očitno ne moti, da ima močne noge, če ne se ne bi nonstop tlačila v enodelne kopalke. A ni pravzaprav strašno vseeno, kako neka “zvezda” zgleda? Saj ne pijemo kafeta skupaj.

 16. Kitkat - 10.02.2016 ob 12:05

  Noro, kam gre svet. Vsak ima pravico do svojega mnenja in js sicer ne bi rekla, da je Beyonce micena, ampak sigurno pa ni debela. Njeno telo je verjetno genetsko takšno kot je (velika rit, boki in noge). Se mi zdi pa malce neumno, da če se ti te stvari ne zdijo seksi, človeka označiš za debelega. Mislim halo, ob njenem ploščatem trebuhu??! In morda ravno zaradi tega uporablja photoshop, ker živi v svetu, kjer ne obstaja “zdrava postava”, katero bi vsi promovirali, nihče pa ne ve kaj točno to je. In potem se končno gremo “body-positivity” in stvari zgledajo vsaj malce boljše, ampak verjetno se bo vedno našel tist ruralni predel interneta, kjer bom brala kako je ženska, ki je verjetno na neki brezglutenskibrezvsega dieti in dovolj aktivna, debela.

 17. Alenka - 10.02.2016 ob 14:24

  ponavadi malo pregledam te oglase in so eni prav simpatični, letos pa mi prav noben ni padel v oči pa sem jih pogledala kar nekaj. sam junk food in pivo. bruh. in avti.

 18. magrateja - 10.02.2016 ob 15:55

  a) jao, a se je res vedno treba skregat o postavi neke zvezdnice 0.o
  b) ker se pustim zvleči v blato: po mojem zaznavanju nekega splošnega družbenega konsenza ljudem z ozkim pasom in ne-debelim trebuhom ne pravimo debeli, ampak to oznako prilepimo kvečjem posameznim delom njihovega telesa.

 19. Rozy - 10.02.2016 ob 17:54

  Madonis, tile izrazi men niso preveč všeč. Pa ne, ker bi zagovarjala Beyonce, ampak se mi zdi grozn, kako s(m)o ženske druge o druge tolk grozne. Bodyshaming much? A nimamo že dost težav? ;-)

 20. ava - 11.02.2016 ob 13:07

  Ojoj ko se ženske začno pogovarjat o tem katera je ali ni debela frči le še perje, no pa da bo še malo frči.
  Beyonce ni debela in kdorkoli to izjavi je zrel za kakšen pregled, tudi jaz sem jo videla v živo stala sem zraven odra in nismo se mogli načuditi kako vitka je v resnici. Ali res le tistim posušenim manenekenskim glistam pritiče oznaka vitka, meni se zdi, da prej podhranjenost. Se pa ne bi mogla bolj strinjat zzgornjim zapisom….bodyshaming & co.

 21. Tjaša - 12.02.2016 ob 20:15
 22. irena - 12.02.2016 ob 22:17
  irena

  točno to! :mrgreen:

Komentarji so onemogočeni.