Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

25.03.2016

Se spomnite tistih mrežastih okrancljanih šlap, ki smo jih nosili pred kakšnimi desetimi leti? Zdaj si jih lahko spet kupite – za pičlih 1.376 evrov. Ja, resno. Visoka moda ponuja veliko bizark, ampak tale je kar … posebna. Pred desetimi leti si te šlape kupil na štantu za 10 evrov.

Te nekdanje kitajske natikače so pri Balenciagi predstavili v reviji za pomlad/poletje 2016. In navijam za udobno obutev, ampak visoka moda je včasih res bizarno trapasta.

[vir]

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 25.03.2016 ob 11:05 pod fešn obsešn, petkova bizarka. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

En odgovor na “Petkova bizarka”
  1. ayu - 25.03.2016 ob 11:20

    Meni se zdi, da je smisel visoke mode to, da je grozna. In precej malo je inovativcev oz. so to znanstveniki, ki razvijajo nove materiale, in ne oblikvoalci, ki vsakih par let prežvečijo stare trende in jih izpljunejo z novo ceno. Moda in stil nista ista stvar.
    Sicer pa mi je všeč, da je trenutno moderno nositi superge, ampak da naredijo povsem navadne, ki jih v skate outletu dobiš za 20€, in jih prodajajo za 400€, je pa smešno.
    Glede zgornijh zadev pa – glede na obleko zgledajo še dobro.

Komentarji so onemogočeni.