Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Posladek dneva

19.05.2016

“Because I wasn’t working full time, I wasn’t building my salary bracket. If you don’t build that … with notoriety and presence, you’re not in the game anymore. You become a B-list actor. You’re not box office material. You don’t hold the value you would have held if you had done four movies a year like Nicole Kidman and Cate Blanchett did during the time I was raising my kids. Now I’m kind of on a comeback at 50 years old.”

~ Robin Wright o enakopravnosti plač in tem, kako je zahtevala enako plačo za House of Cards kot jo ima Kevin Spacey – in jo dobila

[vir]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 19.05.2016 ob 07:24 pod kjepakdaj. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Posladek dneva”
 1. maja - 19.05.2016 ob 09:53

  Točno, kar je povedala. V bistvu gre pri plačilnem razredu bolj za to, koliko so se pripravljeni prodajati še izven svojega poklica, koliko so razvpiti, stalno v medijih, ne pa kakovost dela.
  Gledam malo festival Cannes, gre v isto smer- spet je ves tisti medijski treš v ospredju, kardašiani, pa tiste forsirane manekenke, ki se stalno vlačijo povsod, ne pa umetniki, igralci.

 2. maša - 19.05.2016 ob 17:50

  V bistvu je kar strašljivo, kako zlahka nekatere stvari človeštvu postanejo samoumevne. Nižja plača, ker ti par jajc ne binglja med nogami, meni je to čist noro. Fajn da so ženske v Hollywoodu začele protestirat, njih se verjetno malo bolj sliši.

 3. Tamara - 19.05.2016 ob 19:33

  Se pridružujem mnenju Maje. Gre za filmski festival, nastavljajo se pa same wannabe manekenke. Za kozlat, da to sploh dopuščajo!

  Pa Robin Wright mi je čudovita ženska.

Komentarji so onemogočeni.