Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Lebdeči gramofon je pravi predmet poželenja

12.10.2016

Vsi goat mugi in zen jajci so pozabljeni, ko na Kickstarter pride en res zanimiv izdelek slovenskih ponudnikov – prvi gramofon z lebdečo vinilko. Mislim, vau. Že video predstavitev te res kar potegne v izdelek, ki je skoraj vzorčni primerek odlične združitve preteklosti in prihodnosti.

Vinilka lebdi v zraku s pomočjo magnetne blazine; podrobne specifikacije gramofona MAG-LEV Audio so na voljo na Kickstarterju, jaz pa lahko le čestitam ekipi. Ja, vem, da je del sodeloval tudi pri kozji skodeli. Ampak, saj pravim, ob futurističnem gramofončku kar pozabim nanjo. In kar malo mi je žal, da nikoli nisem podedovala kakšnega gramofona, plošč in posledično resnejše podlage za polno razvito ljubezen do vinilk (še ena zadeva, ki jo bova lahko predelovala z bodočim psihiatrom – krivi so starši, seveda). No, mogoče pa to tudi ni tako slabo, sicer bi se res težko premagala, da ne bi pustila večino plače za tole, heh.

YouTube slika preogleda

Impresivno, res.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 12.10.2016 ob 16:34 pod dogaja se. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Lebdeči gramofon je pravi predmet poželenja”
 1. Harlock - 12.10.2016 ob 19:10

  S Kickstarterja itd. bi imel:
  * Ironate (Slovenci) -škoda, da ni nižja cena,
  * AMPware – žal le za iPhone
  * Flic

  Problem pri teh izdelkih je, da nekaj dni po tem, ko se pojavijo na teh funding spletnih straneh, se na raznih kitajskih sajtih pojavi približna kopija po smešnih cenah.

 2. ayu - 13.10.2016 ob 14:48

  Hjoj, meni pa tile goat story & co nepotrebne predrage zadeve sploh niso všeč. Se mi zdijo samo pre*eravanje in zapravljanje energije in materialov samo zato, ker lahko. Sicer pa kudos njihovi oglaševalski ekipi, da jim uspe tako dobro tržiti tako kramo, v kateri ne vidim nobene uporabne vrednosti.

  Od vseh teh kickstarterskih zadev so mi še najbolj všeč kolesarsko-športne: Rogue bicikel, FlyKly kolo, Sipaboards… Tudi te seveda niso esencialne za življenje, ampak recimo, da so vsaj bolj uporabne (lažje za vzdrževanje itd.) od njihovih klasičnih približkov.

 3. irena - 13.10.2016 ob 16:48
  irena

  no, meni se lebdeči gramofon zdi neprimerno večji dosežek kot tista za lase privlečena zadeva z goat mug.

Komentarji so onemogočeni.