Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Ko fotografije spodnjega perila pozabijo na generičnost

19.10.2016

A veste tisto, ko gledate še enega od mnogih seznamov udobnih modrčkov za vsakršne joške (na slikah pa samo XS punce, ki bi jim joškovje stalo pokončno tudi če v življenju ne bi dale modrčka nase), in med generičnimi fotkami naletite na tole:

No, to je vsekakor pridobilo vso mojo pozornost. V pozitivnem smislu. In zdaj se sprehajam po spletni trgovini American Eagle in gledam spodnje perilo – in punce. Ker vsak modrček ni prikazan le v različnih barvah, ampak tudi na različnih postavah. Pa še obdelane niso videti (fotografije, mislim). Osvežujoče je.

Sicer pa sem pri naročanju oblačil prek spleta precej slaba (v resnici mi ni uspelo naročiti niti ene stvari, ki bi bila okej tudi v živo, ne samo v virtualnem svetu), tako da bom verjetno tudi tokrat ostala samo pri zalezovanju. Ah ja …

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 19.10.2016 ob 10:10 pod krneki. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

5 odgovorov na “Ko fotografije spodnjega perila pozabijo na generičnost”
 1. maja - 19.10.2016 ob 11:03

  Ti bi mogla dobit eno ameriško Victorio Secret v LJ.
  Ful imajo modelov, da se ti zmeša, ampak te samo s pogledom premeri prodajalka in ti nameče en kup kot ulitih modrcev…divota od šopinga…al pa enkrat do NY in si nabaviš zalogo.. :-)

 2. irena - 19.10.2016 ob 14:39
  irena

  jaz se strinjam, v NY moram it :cool:

 3. Tomaž! - 19.10.2016 ob 23:31

  Da se še moški komentator oglasi:) Suhcane punce seveda da obstajajo, problem je, da se jih prikazuje v reklamah kot nek ideal. In pol nekaterim to stopi v glavo – predvsem puncam in hujšajo do nezavesti.

  No sicer me je žena podušila, da ženske hujšajo bojda zaradi moških, sam sicer mislim, da hujšajo zaradi sebe.

  Sam osebno imam rad, da lahko primeš za kaj…in definitivno tudi modrc lepš stoji na takih ko niso tko zlo koščene :)

  Lp!
  Tomaž!

 4. Johana - 20.10.2016 ob 09:07

  Lepa je.
  Bravissimo je tud fajn.

 5. Papir - 21.10.2016 ob 22:09

  Enkrat sem nakupovala preko spleta. 80 % je šlo nazaj :-o Ne vem, material na otip obupen (na sliki je fajn izgledal), mere krneki, smrdelo vse po tej kemiji za ohranitev materialov, za crknit, pulover, tako lep na sliki, je na koži praskal. Enostavno sem se odrekla, razen če gre za firmo, ki ji zaupam in natanko vem, kaj bi dobila, če bi nekaj naročila.
  Kudos za slike.

Komentarji so onemogočeni.