Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Alicia in tuja pričakovanja, spet

23.11.2016

A imamo že poln kufr Alicie? No, jaz je nimam, žal. “Žal”. Dobre vibracije oddaja, jebiga. Saj mi je bila všeč tudi preden je bila mama s pol manj ličili kot vse ostale zvezdnice, a vseeno. Tokrat so jo dali na naslovnico decembrske revije Elle, britanska izdaja, ki je sicer tudi “The Feminism Issue”, in v kateri spet pokaže tudi svoj krasen nasmeh, s katerim je takoj videti kot otrok (in to je mišljeno na najboljši možni način – če lahko to sploh misliš na kakšen slab način, ampak nikoli ne veš, ljudje radi očitajo otročjost tudi kadar gre za otroškost, pa z otroškostjo ni nič narobe, v resnici bi jo vsi morali imeti še več).

Kakorkoli, gospa Keys je sicer očitno ena tistih, ki jim težave povzroča mleko. “It took me forever to get this skin. I mean, I know how it feels to have a face full of bumps and pimples. I lived through that in the public eye. But when I first got pregnant I started to eliminate dairy from my diet and drank a lot more water, which made a huge difference to my skin. Some have called this a crusade. Well, I died laughing at that. I use to feel the pressure to appear as the music industry expected, but I don’t now.” No, za to gre. Verjamem, da marsikdo nima tako preproste rešitve kot je ločitev od mleka in več vode, ampak ko pravim, da mi je všeč njena drža, ne gre samo za njena ličila (oziroma pomanjkanje le-teh) in naše mnenje o vsem skupaj, ampak za njen odnos, da ji ni treba dosegati tujih pričakovanj. Tudi od tu pridejo dobre vibracije. In te je težje ponarediti.

[vir]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 23.11.2016 ob 13:41 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

5 odgovorov na “Alicia in tuja pričakovanja, spet”
 1. vesna - 24.11.2016 ob 09:13

  ^^ če jo Slovenka zna nosit, ji pristoji tudi po ne-kmečko ;)

  https://www.instagram.com/allaroundevepr/

 2. magrateja - 24.11.2016 ob 12:33

  Not the point, vem, ampak vseeno se mi zdi koristno opozorit, da je v stavku “when I first got pregnant I started to eliminate dairy” tisti del o pregnant lahko precej (bolj?) bistven za kožo.
  Da je bejba skrajno kul, se pa seveda strinjam.

 3. Harlock - 24.11.2016 ob 15:06

  ‘… ampak za njen odnos, da ji ni treba dosegati tujih pričakovanj. ‘

  Je punca takole razmišljala in govorila naokoli tudi na začetku kariere?

  Sicer pa hvala za blokado. Ne bom se več oglašal na tej spletni strani.

 4. irena - 24.11.2016 ob 15:11
  irena

  prosim, kakšno blokado?

 5. zvonceva - 24.11.2016 ob 20:54

  –> vesna;

Komentarji so onemogočeni.