Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

11.03.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

Glasbena podlaga tedna:

 • Madonna, What It Feels Life for a Girl. Prisežem, da sem že neštetokrat hotela prilepiti to pesem, pa je ni bilo na YouTube, vsaj ne v pravi različici. No, zdaj je. Hm. Mogoče sem si kaj narobe zapomnila. Kakorkoli, verjetno moja najljubša Madonnina pesem, sicer pa prva spremljevalka moje najljubše girl power pesmi (Salt-n-Pepa, None of Your Business). Strong inside but you don’t know it, Good little girls, They never show it, When you open up your mouth to speak could you be a little weak.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Ha, prvič sem naredila svojo granolo (za katero še vedno trdim, da gre za navadne muslije, ki so pač popečeni, in je poimenovanje granola samo malo afnanje). Dejansko je zadeva precej preprosta in veliko bolj zabavna kot kupljene mešanice. Komaj čakam na bodoče eksperimentiranje! Ker v resnici imam popečene kosmiče zelo rada …

Ugotovitev tedna:

 • Včasih potrebujem samo eno besedo, da si jo ponavljam v glavi, dokler ne zadušim vseh ta brezveznih, zoprnih misli, ki me skušajo sabotirati. Verjetno ni dobro na svojo glavo gledati kot na sovražnico, kajne?
 • Vsakič, ko jezdim na velikem valu dobrega odnosa in žanjem sadove tega pozitivnega pristopa, sem hkrati malo jezna nase, ker tega pač ne morem izvesti kadarkoli se odločim. Odnos je čisto preveč odvisen od razpoloženja in stotih malih dejavnikov, ki vplivajo na vsakdan. Sicer pa sem imela minuli teden po enem takem odličnem dnevu, ko se je svet upogibal skladno z mojo dobro voljo, takoj tudi dan, ko se je svet odbijal na mojo sitno voljo. Frustrirajoče je predvsem to, da nič ne pomaga, če se zavedaš težave. Volje ne morem kar tako spremeniti. Lahko omilim simptome, to je pa to.

Dejstvo tedna:

 • Včasih imaš kakšne ljudi rad, tudi če so polni sprenevedanja. Pač vzameš jih v zakup skupaj s temi njihovimi štosi. Sicer pa imamo vsak svoje štose in sprenevedanja …
 • Petek zvečer je najboljši. Utrujena od tedna grem spat bolj zgodaj, kar mi med tednom nikoli ne uspe, pa še zavedam se, da je pred mano vikend. Petkovi večeri so najboljši, polni obljube. In tisti pritisk, da moraš izkoristiti vikend, še ne sedi na tvoji glavi.

Tečnost tedna:

 • Ošpice dobim vsakič, ko vidim naslov v stilu “To je najboljših pet lokalov”. Včasih je bilo dovolj, če so napisali “Najboljših pet lokalov”, zdaj pa mora biti vedno spredaj TO. Kot da smo retardirani.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 11.03.2017 ob 10:10 pod tedenska diareja. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. magrateja - 16.03.2017 ob 09:18

  glede glasov v glavi … tole si že videla? https://www.youtube.com/watch?v=gGuZVuUBeiQ

 2. magrateja - 16.03.2017 ob 09:20

  in omg JA za tečnost! to je to, kar mi najeda pri tem! :mrgreen:

Komentarji so onemogočeni.