Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

22.04.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Jeff Goldblum je z ženo dobil še enega sina, po Charlieju Oceanu imata z ženo še Riverja.
 • Revija People je za najlepšo žensko izbrala Julio Roberts (sicer že petič). Revija Time je medtem pet naslovnic izdaje o najbolj vplivnih ljudeh rezervirala za Jeffa Bezosa, Violo Davis, Johna Legenda, Melindo Gates in Riza Ahmeda. Saj vsi vemo, da bi morala biti namesto Legenda na naslovnici Chrissy, kajne? Hihi.

Glasbena podlaga tedna:

 • Eda Maajko zamujam danes, ker je zdravje malo fuč, pa moram biti prihodnji teden super duper in pripravljena na nove izzive! Meh.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Drugi kruhek! Ja vem, grozno sem ga pofotkala, a jebiga. Meni je bil drugi poskus pri peki kruha mnogo bolj všeč, gospod širokoplečati pa je malo vihal nos. On je bolj za kruh s kvasom (kar tole ni). Je pa res najbolj preprost recept kdajkoli, narejen po Uglašeni kuhinji. Rada imam mak, zato je tole zame kar zmaga, pa še super je za v toaster. Ampak očitno ga ne bom pekla pogosto, ker toliko kruha sama pač spet ne pojem, zamrzovalnik pa ni dovolj velik, da bi pogoltnil še takšne dodatke.

Dejstvo tedna:

 • Troli niso vedno samo neznani jajci s spleta, ampak so lahko tudi ljudje, s katerimi imaš stik vsak dan. In ti so tudi najhujši. Lahko si tudi v povsem dobrih odnosih z njimi. Samo ne moreš jim dopovedat, da določeno njihovo obnašanje do tebe občutiš kot pritisk, ki nate vpliva zelo negativno. Vsakemu človeku bi svetovala, naj se pač poskusi normalno pogovoriti. Idiotsko je, da se tudi to ne da prav vedno, kajne?
 • Ko mi ljudje malo površno razlagajo, kdo je kdo, mi je ponavadi nerodno vprašati kaj več, ker sem popolnoma v nevednosti glede vseh teh povezav in navez. Nimam prav nobenega talenta za shranjevanje pomembnežev v pravih predalčkih spomina. Jebiga.

Tečnost tedna:

 • Tisti ljudje, ki bi radi bili v dobrih odnosih z vsemi, tudi s kreteni. Ne gre, a ne.

Vprašanje tedna:

 • Kako superge vedo, ali so moške ali ženske? Jaz vem samo po tem, ali so razstavljeni čevlji velikosti 36 ali 42.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 22.04.2017 ob 10:29 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. magrateja - 24.04.2017 ob 15:09

  Moške superge so včasih širše, tako da moramo nekatere ženske ali trpeti žulje ali pa se sprijazniti, da imamo stopala očitno drugega spola kot preostalo telo. :eyeroll:

 2. irena - 24.04.2017 ob 16:32
  irena

  aja, potem so te za mojo sodelavko, ki ji je večina superg preozkih :mrgreen:

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !