Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

12.05.2017

Obstajajo smešni lepotni pripomočki in obstajajo strašljivi lepotni pripomočki. “Eyelid trainer” cilja na željo japonskih deklet po zahodnjaških očeh in jim bolj izrazite zgornje veke obljublja z dnevno petminutno vajo s pripomočkom, ki naj bi med mežikanjem treniral veke. “A smart and simple way to give your eyes the ‘double eyelid’ that many Japanese girls want to get in order to stand out from everyone else with the typical Asian look.”

V resnici zadeva ni smešna, ker je verjetno samo en majčken simptom nedosegljivih lepotnih idealov v Aziji. Nekateri so nam skupni, nekateri so bolj specifični na različnih trgih. Vsi pa lepo služijo na naši želji, da bile ustrezale lepotnim idealom.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 12.05.2017 ob 09:49 pod petkova bizarka. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

En odgovor na “Petkova bizarka”
  1. maja - 12.05.2017 ob 14:01

    A, ha, ha, double eye lid!! Sploh ne vemo kaj imamo zahodnjakinje to za eno čudo…
    Pa te ocene po forumih so sploh spešl “It will maybe work after a long period of time…”, tko kot za proticelulitne kreme; “ja pomagajo, ampak jaz sem zraven še ful telovadla, pa bila na dieti, pa 100 litrov vode spila…” Še vedno smo glupe ženske.

Komentarji so onemogočeni.