Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Cannes: Nicole Kidman

25.05.2017

Nicole Kidman si kar zasluži svojo objavo, saj se je očitno za nekaj dni preselila na cansko rdečo preprogo; tam namreč letos predstavlja kar štiri projekte. Sem mislila, da bom morala posebno paziti na članico žirije Jessico Chastain, ne nanjo … Pa tudi ta prva oprava iz premiere filma How to Talk to Girls at Parties (ki zveni precej čudaško zabavno), me ni pretirano prepričala. Rodarte. Bolj mi je pri srcu Versacejeva črnina, ki jo je nosila za tiskovko ob premieri druge sezone serije Top of the Lake, v kateri prav tako igra (glavna je še vedno Elisabeth Moss, seveda).

Aaaampak, vse je začelo kazati na bolje takoj ob naslednjem poziranju pred fotografi, v dnevni obleki Christian Dior ob novinarski konferenci filma The Killing of a Sacred Deer (srhljivka, ki prav tako zveni obetavno). Ta zelenko je cela zmaga, s pričesko vred. In bolj kot oprava za balerine (Calvin Klein), ki jo je oblekla za premiero.

A temu na levi se reče “frizura kot iz postelje”? Podpiram.

Sledila je še premiera novega filma Sofie Coppole The Beguiled, ki je Nicole na tiskovko pripeljala v Alexandru McQueenu (na sredini), na premiero pa v Michaelu Korsu (desno). Cenim pričesko. Veliko bolj kot tisto iz enega od dogodkov, ki se ga je udeležila v obleki Armani Prive (levo).

Zanimivo je, da Nicole v filmu The Beguiled igra z Elle Fanning in Colinom Farrellom, v The Killing of a Sacred Deer prav tako s Colinom, v How to Talk to Girls at Parties pa prav tako z Elle.

Kakorkoli, jaz sem za zelenega Diorja, črnega Versaceja in čipkastega Mcqueena.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 25.05.2017 ob 14:19 pod fešn obsešn. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

En odgovor na “Cannes: Nicole Kidman”
  1. maja - 26.05.2017 ob 10:23

    Working girl, ni kej, kar ene 4 filme ima s sabo??
    Zadnje čase mi je kar simpatična. Od tistega tjulenjega ploskanja na oskarjih naprej..

Komentarji so onemogočeni.