Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Cannes: Julianne, Elle in Kirsten

26.05.2017

V Cannesu se je mudila tudi Julianne Moore, ki je tam skupaj z Michelle Williams predstavljala film Wonderstruck. Jaz nisem nič kaj wonderstruck nad njeno obleko za tiskovko, Givenchy gor ali dol (levo), čeprav priznam, da jo kar dobro nosi. Tako kot pernatega Chanela, s katerim je prišla na premiero (desno).

A bolj mi je bila všeč v rdečem Givenchyju za otvoritveni večer, videti je krasno delikatno, vseeno pa mi je najljubša v temni bleščeči obleki Louis Vuitton ob premieri filma Okja (desno). Priznam, da morda tudi zato, ker imam rada poudarjen pas. Vsekakor pa je bila ob tej obleki najlepše počesana in naličena. In čudi me, da ni nič nosila oblek Toma Forda …

Zelo zaposlena je letos tudi Elle Fanning, ki v Cannesu predstavlja dva filma, The Beguiled in How to Talk to Girls at Parties. Še pred premierami pa se je v obleki Vivienne Westwood udeležila otvoritvene slovesnosti festivala. Ne vem, če se mi zdi, da zna to obleko nositi tako, kot je treba, hm. Obleka prinaša dramo, ona ne.

Bolj mi je pri srcu v Pradini oblekici za tiskovko (levo), medtem ko pomlada Guccijeva večerna obleka spet malo zbledi, žal.

Tudi Heidi oprava, ki bi fino pristajala ob bok Julianne v zelenem Givenchyju, na meni ne pušča večjega vtisa, pa čeprav gre za Alexandra McQueena (levo). Vijolica na desni je pa tako ali tako nekaj, kar bi moralo ostati na maturantskem plesu iz osemdesetih. Nisem fenica. Gre za izdelek znamke Rodarte, mimogrede.

Najboljše za konec: Christian Dior je prava izbira, kar se tiče mene (in prisotnosti gdč. Fanning v Cannesu). Ja, ja, in ja. Tudi za ličenje. Sicer klasika, ampak videti je res krasno izvezeno, tako ali tako pa vedno padam na lepo poudarjen životec. In mačje oči.

Ko smo že ravno pri filmu The Beguiled, v njem igra tudi Kirsten Dunst, za katero še vedno ne morem verjeti, kako mi je prirasla k srcu zadnje čase. Pa res nisem bila navdušena nad njo. Pomoje se je vse začelo z Melanholijo. Kakorkoli, na tiskovki je nosila poletno belino Loewe, na premiero pa je prišla v modrini Schiaparelli, lepi protiuteži Ellini vijolici. Jaz sem za, itak sem softič na lepe silhuete.

[via people.com, eonline.com]

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 26.05.2017 ob 17:19 pod fešn obsešn. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Cannes: Julianne, Elle in Kirsten”
  1. Janja - 27.05.2017 ob 10:30

    Julianne je huda v vsem, tudi tisti zeleni zadevščini, čeprav je jaz ne bi niti vzela z obešalnika.

  2. Ana - 27.05.2017 ob 15:26

    Pri Elle me najbolj moti rumena barva las.

  3. Ana - 27.05.2017 ob 15:27

    Zgleda, kot da je bila pri vaškem frizerju, ki je ni znal dobro namešat :)

Komentarji so onemogočeni.