Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

3.06.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Miranda Kerr se je poročila z živino od Snapchata, Ben Stiller in Christine Taylor sta se po 17 letih zakona razšla, Tiger Woods pa je vozil opit. Vse nianse zvezdniškega dogajanja. Aja, a rabimo še kakšnega dojenčka? No, Lake Bell je rodila drugega. To je to.

Glasbena podlaga tedna:

 • The Beatles, Because. Ja, priznam, napovednik za Valerian me je okužil. In ne, ne bom pisala celotnega naslova filma, ker se mi ne ljubi in je Valerian povsem dovolj.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Rabarbara je zabavna zadeva, ampak še vedno nisem uspela narediti iz nje nič tako dobrega, kot je Vikijeva rabarbarina pita. Verjetno tudi zato, ker nočem stresti tone sladkorja nanjo.

Tečnost tedna:

 • Ali pa če si ne bi vsak dan pripravila par litrov tekočih zadev za tovorit v službo, da si lahko skrivim hrbtenico in popijem vse skupaj v eni uri. Ena točka za avte. Ampak potem grem domov in z busom na rumenem pasu švignem čez Celovško, pa busi spet dobijo točko nazaj.
 • Besede ne morejo opisati tega, kako zelo si grem na živce, ko ne morem poslati enega normalnega mejla, ker mora biti popoln. Oziroma vsaj prost mojih for. Včasih na hitro odgovorim z vsemi svojimi štosi, potem pa zbrišem in napišem odgovor, ki bi ga napisala normalna oseba. Tista, ki nima potrebe po smeškotih in igranju smeškota in se ne izgublja v vseh možnih besednih zankah. Ker včasih me kar odnese tja nekam med črke. Pisno blebetanje.
 • Ampak, ko že ravno omenjam pisano besedo … Človek, ki me pozna samo iz normalno napisanih stavkov, pomoje kar ne bi verjel, kakšen sleng tolčem ustno. Pisno znam biti artikulirana, ustno sem pa na nivoju Mabel iz You Rang M’Lord.

Prošnja tedna:

 • A mi lahko kdo samo za en dan posodi sposobnost samopromocije?
 • A lahko dobim še sposobnost, da se naspim v petih urah in izgledam mlajše, če spim 5 ur, kot pa če jih odspim 8? No, ne vem, kaj kvasim, zabuhla sem tudi po desetih urah spanja.

Nemoč tedna:

 • A veš tisto, ko nimaš volje pisati osebnih stvari, ker veš, da te bo nekdo zafrkaval na račun vsake druge stvari, ki jo napišeš? Ker mi je čisto vseeno, če me zafrkava kdo, ki ga sploh ne poznam (in on ne pozna mene); če me redno zajebava nekdo, pri katerem imam spuščene zapornice, pa je vse skupaj veliko, veliko težje. V bistvu me tako obremenjuje, da mi je sploh muka pisati. In to je problem.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 3.06.2017 ob 10:25 pod tedenska diareja. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. bah - 5.06.2017 ob 11:14

  Rabarbara, njam! Jaz namesto sladkorja kar med vmešam vanjo. Ravno včeraj sem spet zimprovizirala en recept z rabarbaro, skuto in medom, mmm.

 2. irena - 5.06.2017 ob 14:32
  irena

  u, daj deli malo to tvojo improvizacijo, kombinacija s skuto in medom zveni super!

 3. UlaMula - 7.06.2017 ob 04:36

  welcome back with saturday readings. we missed ya!

Komentarji so onemogočeni.