Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

17.06.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Jessica Chastain se je poročila z italijanskim poslovnežem Gian Luco Passijem de Preposulom (pojma nimam, kako sklanjati ta imena, ampak se trudim, heh) in to v Trbižu Trevisu. Eliza Dushku je zaročena, Elle Macpherson se je razšla z možem, Julia Stiles pa pričakuje prvega otroka. To je to.
 • Kaj pa to, da je najbogatejši zvezdnik (po reviji Forbes) Sean “Diddy” Combes? No, v resnici najbolje plačan. Največji zaslužkar. Karkoli. Lani je bil na 22. mestu, letos je še štel zaslužek od reunion turneje, sodelovanja z vodko Ciroc, prodaje dela svoje znamke oblačil itd. Na drugem mestu je Beyonce (po zaslugi turneje Formation in albuma Lemonade), na tretjem J.K. Rowling, na četrtem Drake, na petem pa Cristiano Ronaldo.

Glasbena podlaga tedna:

 • Lorde, Green Light. Dober dan, ime mi je Irena in sem fenica Lordinega odsekanega plesanja. Ples te včasih reši, da ne začneš kričati.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • A veste, ko sem zadnjič napisala, da bi lahko vsaj en mesec živela samo od paradižnika, češenj, Toma in toasta s tuninim namazom? Če dodamo temu še stročji fižol, lahko to podaljšamo na dva meseca. Z lahkoto!

Dejstvo tedna:

 • Te modne ikone s št. 36 ali manj in skladno postavo. Jst tega ne morem jemat resno, sori.

Tečnost tedna:

 • Tisto, ko te je kar groza prebrati kakšne mejle, začeti kakšne pogovore, potem pa spet ugotoviš, da je največja pošast spet v tvoji glavi. Spet. (Tudi zato, ker tisti res grozni mejli in pogovori in srečanja ponavadi usekajo nenapovedano, heh.)
 • Včasih se ti zdi, da si malo drugačna oseba in kar verjameš temu, kako te vidi nekdo drug. Ampak slej kot prej se zaveš, da je vse samo projekcija in iluzija in da točno veš, kakšen si. Saj ne pravim, da ni možnosti za spreminjanje. Ampak v točno tistem trenutku točno vidiš razkorak med iluzijo in realnostjo. Včasih se je lepo prepustiti, da te iluzija zapelje. Vsaj za nekaj časa.

Ugotovitev tedna:

 • Mislim, da mi resno primanjkuje zdrava mera preračunljivosti. In daru za taktiziranje. Pa malo samozavesti tudi, ampak to je že drugo poglavje. Konec dneva hočem imeti samo mir in hočem biti zadovoljna s sabo. Preračunavanje odnosov, potez in vsega možnega povzroča nezadovoljstvo s sabo.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 17.06.2017 ob 10:23 pod tedenska diareja. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

4 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. laney - 17.06.2017 ob 22:21

  Jessica se je porocila v Trevisu, kar ni Trbiz. Vem, ker sem ravno to enkrat preucevala. Kaj je razlika (ce je)… in ugotovila, da je Trbiz Tarvisio.
  Si nisem mogla pomagat, da ne posredujem svojega znanja

 2. laney - 17.06.2017 ob 22:22

  Jessica se je porocila v Trevisu, kar ni Trbiz. Vem, ker sem ravno to enkrat preucevala. Kaj je razlika (ce je)… in ugotovila, da je Trbiz Tarvisio.
  Si nisem mogla pomagat, da ne posredujem svojega znanja

 3. laney - 17.06.2017 ob 22:24

  Ah… dvakrat isti komentar… pr obeh pa manjka wink smajli na konc

 4. irena - 18.06.2017 ob 00:26
  irena

  pa res! hvala za info, čisto logično se mi je zdelo, da je to to :mrgreen:

Komentarji so onemogočeni.