Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

24.06.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Beyonce je rodila dvojčka, deklico in fantka, Courteney Cox se pri 53 letih ne bi branila še ene nosečnosti, Kim Kardashian je odštela skoraj 400.000 dolarjev za Cartierjevo uro Jackie Kennedy in Johnny Depp se je uspel v javnosti vprašati, kdaj je kakšen igralec nazadnje naredil atentat na ameriškega predsednika. To je to, svet se vrti. Pa razveljavili so sojenje v primeru Billa Cosbyja, ki je bil obtožen spolnih napadov, on pa zdaj načrtuje serijo predavanj, namenjenih “poročenim moškim in drugim” o tveganju, da jih obtožijo spolnega napada. Krasno.

Glasbena podlaga tedna:

 • Tricky, The Only Way. Novi Tricky lepo paše, na repeat, čeprav se mi zdi, da bom za naslednji teden potrebovala nekaj bolj udarnega.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Pa še fige, no! Začetki poletij so najboljši! (In prisežem, da sem jih imela pripravljene za objavo še preden je Vojnović snel tretjega kresnika, heh.)

Tečnost tedna:

 • Samocenzura me ubija in anonimnost je podcenjena.
 • Tisti ljudje, ki jim je v slast, če lahko koga spravijo v neroden položaj. Ne vem točno, zakaj jim je to tako všeč, ampak mislim, da gre za en način čustvenega vampirjenja. Takšni ljudje so verjetno št. 2 na mojem seznamu najbolj osovraženih; št. 1 so tisti, ki ne opazijo sveta okoli sebe, mirno prezrejo vse in vsakogar, so prvi in najpomembnejši, ko stopijo v banko, vrsta za njih sploh ne obstaja in podobno.
 • Vročinski maček je resna težava. To je tisto, ko si malo zadet od vročine. Je pa res, da obstaja tudi maček od klime …
 • Težke odločitve. In posledice. In preizpraševanje same sebe o pravilnosti odločitve. Za nekatere stvari bi moral obstajati gumb, da kar ustaviš tok misli še preden se zares zažene.

Dejstvo tedna:

 • So ljudje, ki ti polepšajo dan že samo s tem, da jih vidiš zunaj na ulici (ali kjerkoli). Na primer Ivanka Mežan in Andrej Pečenko. Vedno in brez izjeme!

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 24.06.2017 ob 10:31 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. maja - 26.06.2017 ob 13:44

  Ok, Pečenko je trenutno izjema, ampak drugač imajo pa na RTV neverjeten talent za poiskat res najbolj lesene in puste vremenarje, sori. Tale dva ta nova spet, en tip s premajhnim suknjičem, ki mu visi kot cunja z ramen. Vsaj od daleč naj ga pogleda kostumografka, preden stopi pred kamero. Pa tista punca, o bog pomagi, še ena Tanja cegnar. Zakaj ne dajo rajši običnih tv voditeljev, ki imajo talent za nastopanje, kamero, ne pa tole. Zakaj silit ljudi, ki imajo tremo?? Saj ne rabiš bit doktor fizike za tistih par stavkov povedat…

 2. irena - 26.06.2017 ob 16:43
  irena

  i love Tanja, Brane in oba Andreja. :) ta nove ignoriram. se pa spomnim, koliko časa je potrebovala Tanja, da se ji je glas nehal tresti …

 3. Saša - 29.06.2017 ob 11:00

  Andrej V. je najboljši. Duhovit in simpatičen.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !