Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Charlize in Atomic Blonde

4.07.2017

Malo zaostajam za filmskimi novostmi, pa v resnici sploh nisem vedela, da bo Charlize Theron kmalu v kinih z akcijskim filmom Atomic Blonde. In ker imam rada tako njo kot dobre akcionerje, sem bila kar precej navdušena nad po naključju ujetem napovednikom in komaj čakam, da vidim film. Zaplet je sicer videti precej klasično, ampak Charlize in James McAvoy obljubljata veliko, da ne omenjamo režiserja, fotografija in glasbena podlaga pa zapeljujeta že zdaj. Komi. Čakam.

YouTube slika preogleda

Yes, but it’s like dance, and I grew up taking ballet. I love discipline. I function really well within the parameters of discipline and knowing what to do,” je povedala Charlize za revijo W (avgust 2017). In seveda jo po Mad Maxu in v luči “atomske blondinke” vsi opevajo kot novo akcijsko zvezdnico. Tudi prav. Jaz sem za.

(Mimogrede, na levi strani naslovke je napis Why TV Is Sexier Than Ever in spodaj je nanizano tudi ime 13-letne Millie Bobby Brown, resno?)

Film je režiral David Leitch, ki je pred tem posnel Deadpool in snema tudi njegovo nadaljevanje, Charlize kot Atomic Blonde pa ne bo vedno videti vsa perfektna in nezemeljska. Kar je seveda super. “David Leitch was so specific about knowing that a girl would never punch with her wrist, or her wrist would break. She would use her elbows. Or her knees. He designed the fights around what my strengths would be. And we made sure that we showed the impact of the hits that she took. We wanted the audience to feel the pain.”

Fotografije za revijo W je posnel Alasdair McLellan, celoten intervju pa si lahko preberete tukaj. Je dokaj zabaven, včasih te Charlize kar preseneti s kakšnimi pripombami, kot je na primer tista, da bi lahko bil fant, s katerim je imela prvi poljub, danes serijski morilec. Ker pač ne ve, kaj počne dandanes. Serijski morilec je logična misel, kajne? Statistično pa to, heh.

Atomic Blonde ima premiero v slovenskih kinih napovedano za 17. avgust, distributer Blitz Film & Video Distribution.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 4.07.2017 ob 07:28 pod fotošop dneva. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “Charlize in Atomic Blonde”
 1. maja - 4.07.2017 ob 10:11

  Men je pa tolk bedno, ko v bistvu ene 3 mesce nimam po kaj v kino hodit.. same akcije pa “pustolovščine”. Džizs, kot da res najstniški mulci cel poletje še v klasičen kino hodjo…ene 20 let za časom so s tem razmišljanjem.

 2. irena - 4.07.2017 ob 13:31
  irena

  kinodvor! :)

  jaz sem si tako razdelila, da akcije in take potencialno vizualno impresivne zadeve gledam na velikem platnu, drame in romantične komedije in grozljivke pa na malem. sicer se mi zdi, da so v kinih večinoma filmi za otroke in superjunaki. da ne omenjamo en vem katerega dela Piratov s Karibov že, v Komuni se je svaljkal več kot en mesec (startal je pa z nekimi bizarnimi 20+ projekcijami samo v Koloseju).

Komentarji so onemogočeni.