Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

29.07.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Michael Kors je prevzel znamko Jimmy Choo, George Clooney bo tožil francosko revijo, ki je objavila prve fotografije njegovih dvojčkov, Jason Bateman je dobil zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih, Angelina Jolie pa je v intervjuju za Vanity Fair povedala, da so ji lani postavili diagnozo Bellove paralize (to je paraliza obraznega živca, kaže se s povešenim kotom ust). Še pred tem je imela hipertenzijo. Vse skupaj je pospremila s komentarjem, da ženske z družinami včasih postavljamo sebe na zadnje mesto, kar se potem vidi na zdravju. PR v obeh štabih (njenem in Bradovem) dela na polno.

Glasbena podlaga tedna:

 • Sheer Mag, Need To Feel Your Love. Rada odkrivam novo glasbo, do Sheer Mag me je pripeljalo čisto naključje in se mi kar dobro usedlo v glavo. Bend v nedeljo zvečer igra v Ajdovščini, jaz pa se malo kujam zaradi teh nočnih nedeljskih koncertov, ki jih zamujam.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Z lubenicami je eno samo lepljivo sranje, da jo razrežem, razkoščičim in spravim v skledo, naredim cel masaker v kuhinji, ki ga je potrebno pobrisati in pomiti takoj ter se znebiti ostankov, sicer pridejo po repete še vse okoliške večnožne živali. Ampak je vredno.

Dejstvo tedna:

 • Saj ne rečem, da ne znam biti precej lena oseba, ampak med stvarmi, s katerimi se mi najmanj ljubi ukvarjati, je tudi branjenje svojega vrtička. Res se mi ne da. V zasebni vrt itak ne more vstopiti kdorkoli, po vseh drugih pa se lahko gre gajbičarstvo kdo drug. Jaz gledam gor in nebo je dovolj veliko za vse oči.
 • Če mi pišete daljše mejle o stvareh, ki se mi ne zdijo pomembne, potem ste lahko prepričani, da jih preberem malo po diagonali. Tko je.

Ugotovitev tedna:

 • Dopustniški čas je super tudi zaradi vseh ljudi, ki gredo na dopust in potrebujejo varstvo za svoje štirinožce. In vem, da mačke niso dojenčki, ampak vseeno malo bolje razumem starše, ki ne morejo nehati govoriti o svojih potomcih, heh.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 29.07.2017 ob 16:15 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

5 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. benko - 29.07.2017 ob 21:30

  Kako to, da ne poješ koščic? Nisem še videl nikogar, ki bi se ukvarjal z razkoščičevanjem lubenic. :)

 2. lily - 29.07.2017 ob 22:48

  Lahko vprašam, kje in kako si naletela na to, da bojo Sheer Mag v Ajdovščini?

 3. irena - 29.07.2017 ob 23:40
  irena

  @lily, povsem slučajno, prejšnjo nedeljo je bil nek oldskul hardcore band, če se ne motim, nekdo se je zapičil v njega (spet isti problem, nedelja ponoči, drug dan služba), potem sem pa malo pogledala seznam ostalih koncertov in voila.

  @benko, več nas je, ne boš verjel. jaz ne morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki pojejo koščice :P

 4. Urška - 30.07.2017 ob 08:06

  Joj, jaz tudi ne morem jesti koščic … Te čist razumem. :D

 5. Janja - 2.08.2017 ob 09:39

  Z veseljem bi imela tebe za mojo mačjo varuško :)

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !