Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

4.08.2017

Te dni se malo zabavamo z raznimi bizarkami o “preprostih, minimalističnih jutranjih rutinah” in se moram kar strinjati s sestro: tale, ki je tako minimalistična, da očitno spi naličena s fukcunco čez oči, da se njene očesne mišice bolj spočijejo, kar zmaga. Vsa ta kvazi preprostost in še bolj kvazi minimalizem je tako utrujajoč, da ne veš, ali bi udaril sebe, ker to gledaš, ali njo, ker to snema. Kura ali jajce? Občinstvo vsekakor obstaja, punca ima čez 80k ogledov. No, čeprav to niti ni toliko, če vemo, da imajo tudi slovenske različice tovrstnih videov čez 50k ogledov.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 4.08.2017 ob 11:08 pod petkova bizarka. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

6 odgovorov na “Petkova bizarka”
 1. maja - 4.08.2017 ob 11:54

  Pa obe v modrcih spita, pa nobena se zjutraj ne stušira…eeeeew.

  A veš tist, ko včasih mal bruhneš v usta.. no to.

 2. kat - 4.08.2017 ob 15:08

  https://www.youtube.com/watch?v=zVReevsJeKU

  tale kao slovenski (okej punca je slovenka, recmo da šteje) jih ima ogromno, js to sploh ne štekam

 3. Maja - 4.08.2017 ob 18:26

  Se strinjam z majo :) . Jaz sem nehala poslušat Anteno, ker mi ima tale afna tako antipatičen glas.

 4. ayu - 4.08.2017 ob 18:37

  Pa saj se najbrž zvečer stušira, da gre čista v posteljo…
  Sicer pa eh, take zadeve so res dolgočasne, kot da so tako zelo drugačne od juter normalnega človeka, ki jih ne snema. In Afna je res afna, groza, pa niti nisem gledala ampak samo premaknila miško čez thumbnaile in to brez zvoka, prvi video pa na žalost (srečo?) meni ne dela :)

 5. irena - 5.08.2017 ob 11:11
  irena

  prvi video misliš ta, ki je izpostavljen? meni dela, je pa res, da sem v chrome. sem opazila, da v mozilli dobim samo fotko, ampak načeloma polinkano …

  aja, jaz sem tudi načeloma za večerno tuširanje, rada grem čisto čista v posteljo. poleti dodam še jutranje, po potrebi (čeprav se mi ta potreba zdi bolj psihična kot fizična)

 6. irena - 5.08.2017 ob 11:18
  irena

  @kat, whoa, 3 mio ogledov :shock: na začetku sem mislila, da je luštno posneto, ampak ne vem, mogoče sem res nenadarjena za gledanje vlogov, večina ljudi me res nervira s tem govorjenjem v kamero. redko kateri mi je tako zanimiv in hkrati tako tekoče artikuliran, da bi ga gledala v celoti.
  ji dam pa plus točke za zbujanje brez mejkapa! :D

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !