Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Horror Story za zjokat.

25.09.2017

Včasih mi res ni jasno, od kje horror v naslovu American Horror Story, ker jaz ob ogledu več jokam kot pa se tresem od groze. Pred časom sem gledala prvo sezono, zdaj sem še tretjo (Coven), četrto (Freak Show) ter peto (Hotel) in predvsem slednji dve sta večkrat zahtevali ogled z robčkom v roki (čeprav moram poudariti, da sem res cmera, jokam ob vsaki filmski smrti, poslavljanju ali grdem pogledu proti živali). Ko sem po četrti sezoni že mislila, da bo Jessica Lange večno igrala krasne starejše ženske, ki zavidajo mlajšim (vsaj v 3. in 4. sezoni je bilo tako), je v 5. ni bilo več in Lady Gaga je kar prijetno presenečenje. Saj bi rada rekla, da tega nisem pričakovala, ampak nekako sem. (Je potem vseeno presenečenje? Ma ja, nekako je.)

Kakorkoli, po tem, ko sem pol četrte sezone prejokala (Salty in Pepper sta me uničila, uničila!), me je vsaj peta na koncu potolažila s precej lepim zaključkom. Mislim, mračnim, ampak lepim. Kot da bi pustili meni, da jim napišem konec sezone. Kdo bi si mislil. In čeprav je Gaga za svojo vlogo snela zlati globus, bi si ga pravzaprav zaslužil (tudi) Denis O’Hare v vlogi Liz Taylor (ne, ne tiste Liz Taylor). Ali pa vsaj nominacijo.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 25.09.2017 ob 09:27 pod krneki. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “Horror Story za zjokat.”
  1. lily - 25.09.2017 ob 12:15

    Denis O’Hare je vedno odličen. AHS mi je všeč, spremljam, najslabša sezona mi je 3., tekoča me pa zaenkrat tudi ne prepriča (nočem nikomur delati predsodkov). Najboljše so mi pa 1., 2., 4., tudi 6.

  2. Kata - 25.09.2017 ob 14:27

    Odlična serija in odlični igralci!
    Če te do zdej ni blo strah, te bo ob 6. sezoni skor zihr, no vsaj mene je blo pa nism glih največji zajc :-)

Komentarji so onemogočeni.