Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Posladek dneva

9.10.2017

“For so many women, and not just women in the spotlight, people feel very entitled to know, ‘Do you want kids?’ A lot of people, especially people that have fertility issues, just say ‘no’ because that’s a lot easier than being honest about whatever is actually going on. People mean so well, but they have no idea the harm or frustration it can cause.”

~ Gabrielle Union

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 9.10.2017 ob 07:52 pod kjepakdaj. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

3 odgovorov na “Posladek dneva”
  1. Papir - 9.10.2017 ob 17:15

    Kolegica je na neki družinski zabavi radovednemu stricu x, ki je že n-tič kot eden izmed xyz sorodnikov postavil isto vprašanje, v polurnem odgovoru posredovala vse informacije o njenem zdravstvenem stanju, zakaj nima otrok. Končno ji nikoli več ni bilo treba odgovoriti na to vprašanje. Na veke vekov, amen.

  2. maja - 10.10.2017 ob 09:40

    Papir; sam glih to, da moraš nekomu razlagat vzroke za tvoje popolnoma intimne zadeve, da imaš potem mir, gre men na bruh. Najboljš je najdet kakšno njegovo najbolj bolečo točko in ga vrtat nazaj vsakič do onemoglosti.

  3. Papir - 10.10.2017 ob 15:59

    Seveda, to je bruh. Tudi meni se sploh ne bi zdela posrečena strategija, če ne bi kolegica občutila neverjetnega zadoščenja, da je vsem zaprla kljun. Ker očitno jim ni in ni potegnilo, da njihovo drezanje vsakič boli. Ni je bilo sram in ni ji bilo hudo – preprosto jim je spustila lekcijo, ki so si jo zaslužili. Včasih je to res najboljša možnost.

Komentarji so onemogočeni.