Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

4.11.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Selena Gomez in Weeknd sta šla narazen in zdaj mediji spet padajo skupaj od navdušenja ob njenem ponovnem druženju z Bieberjem. Lady Gaga je zaročena, Laurence Fishburne in Gina Torres se tudi uradno ločujeta, Alec in Hilaria Baldwin pa pričakujeta še četrtega otroka. Ta najmlajši ima 13 mesecev,  doma imata še 2-letnika in 4-letnico.

Kulinarična dobrota tedna:

 • Kostanj, ki te obožujem prismojeno. <3 Včasih si ga na poti domov kupim za večerjo, da se malo pocrkljam. Če bi kupila pet porcij, bi bilo še vedno premalo.

Glasbena podlaga tedna:

 • Nick Cave & The Bad Seeds, Push the Sky Away. Pa seveda, da Nick Cave. Kako bi lahko bilo kaj drugega kot Nick Cave? And if you feel you got everything you came for, If you got everything and you don’t want no more, You’ve gotta just keep on pushing, Push the sky away. And some people say it’s just rock and roll, Oh but it gets you right down to your soul, You’ve gotta just keep on pushing, Push the sky away.
YouTube slika preogleda

Tečnost tedna:

 • Za premik ure mi je načeloma vseeno, bi bilo pa super hkrati s tem premakniti tudi delo na popoldanski turnus. Da še kdaj v naslednjih treh mesecih vidim kaj dnevne svetlobe.
 • Pomoje smo kakšno leto ali dve stran od tega, da začnejo našemljeni otroci trkati po vratih dvakrat letno, za pusta in noč čarovnic. Shizofreno.

Ugotovitev tedna:

 • Družiti se moraš z vsemi ljudmi in znati vrteti gofljo, to je vsa skrivnost uspeha. Samo vtis mora biti dober; potem ni pomembno, ali polovice stvari, ki si jih obljubljal, sploh nisi uresničil. Neuresničene stvari so tako ali tako takšne zaradi drugih ljudi in višje sile. Pomembno je, da nikoli ne rečeš ne. Da nikoli ne rečeš, da nekaj ni mogoče narediti. Ljudem kar malo prihaja ob tistih, ki se pretvarjajo, da lahko naredijo vse. Ni pomembno, če potem res naredijo vse, samo občutek mora biti tak, kot da res ne poznajo besede ne. To je to.

Dejstvo tedna:

 • Starši, ki od tebe ne pričakujejo, da boš okoli dneva mrtvih hodil po pokopališčih s plastičnimi svečami v roki, so najboljši starši. Moji, seveda.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 4.11.2017 ob 09:28 pod tedenska diareja. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

2 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. Martin - 5.11.2017 ob 21:17

  To pretirano obljubljanje gre tudi meni na jetra. Še posebej, ko nekdo obljubi, nekaj za kar veš, da dejansko sploh ni uresničljivo (no, mogoče je, v nekem idealnem svetu) in v bistvu ne gre več za obljubo ampak laž. Res, sovražim to >:O

 2. Tomaz Z. - 10.11.2017 ob 15:43

  Meni so pred leti prisli trije frocki zvonit na 31.10. :)

Komentarji so onemogočeni.