Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

11.11.2017

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Kate Upton se je poročila z igralcem bejzbola Justinom Verlanderjem, Bob Saget je zaročen (saj veste, ata Tanner), Puff Daddy, ki je vmes zamenjal ne vem koliko imen, pa je zdaj po novem Brother Love. Ostale novice iz sveta popkulture so ali še bolj nepomembne ali pa precej bolj resne.

Glasbena podlaga tedna:

 • Peter Gabriel, Red Rain. Ta pesem je bila kar iztopajoča ta teden. Slišana po naključju in potem vedno znova. Zataknjena v glavi. Hvaležno.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Bubble tea sem nazadnje pila na Japonskem. Ta prvič. Je pa res, da so bila tam tapiokina zrna glavna, v temu, ki sem ga kupila v Tloftu na Gosposvetski, pa si notri dobil tudi druge podobne zadevščine. V Tloftu sem bila prvič, lep ambient imajo in super prijazno postrežbo, drugič moram poskusiti njihov ramen.

Tečnost tedna:

 • Ti ljudje, ki se morajo nenehno trkati po prsih in govoriti, da niso ovce. Pa tiste ženske, ki tarnajo, kako jim po glavi najbolj skačejo ravno ženske. A mislite, da se zavedajo, da so za eno drugo žensko pa točno one tiste, ki jim utrujajo? Pa tisti ljudje, ki niso sposobni niti malo razumevanja, ki menijo, da če so oni lahko premostili neke težave brez veliko truda, potem jih očitno lahko vsi (in bi jih tudi morali, sicer so slabiči in sami so si krivi). Pa tisti ljudje, ki se jim zdi ob tragičnih, težkih zadevah poudarjati stvari, ki v fazi posledic niso pomembne. Aja, saj res, to počnejo zato, ker niso ovce. Mah.

Dejstvo tedna:

 • Nočem drugačne okrasitve mesta. Všeč mi je ta, ki je. Komaj čakam spermiče in komete, zaradi mene jih lahko prižgejo takoj zdaj. Itak je tema že pred 17. uro.
 • Ali vozniki vedo, kako fino se je peljati zvečer ali ponoči naokoli in kukati skozi osvetljena okna? Ker vozniki morajo voziti. Opazovanje pa je eden tistih drobnih užitkov za vse zvedave ljudi, ki uspejo ujeti avtobus z neprelepljenimi okni. In potem pride tak avtobus na novembrski petkov večer in si prav hvaležen, da lahko gledaš. Kdor ne razume antistresnega opazovanja, ne razume ničesar.
 • Opazovanje ulic. Kukanje skozi osvetljena okna. Nove, sveže najlonke naravnost iz ovoja. Topel tuš po mrzlem dnevu. Hladen tuš po vročem dnevu. Sveže preoblečena postelja. Sveže oprani lasje. Sveže misli. Male radosti življenja.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 11.11.2017 ob 09:59 pod tedenska diareja. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

6 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. magrateja - 11.11.2017 ob 11:42

  Vse tečnosti … JA. Tako zelo JA.
  Še posebno tisti “če so oni lahko premostili neke težave brez veliko truda, potem jih očitno lahko vsi”. Toliko bolj žalostno, če pride od ljudi, ki mislijo zase, da so najbolj bogi – torej ni šans, da je kdo lahko glede česarkoli bolj bogi od njih. Ko egocentrizem prevlada nad empatijo. :(

 2. laney - 11.11.2017 ob 17:41

  Brother Love je bil kao joke, ni res spremenil imena ;-)

 3. laney - 11.11.2017 ob 17:42

  Brother Love je bil kao joke, ni res spremenil imena ;-)

 4. irena - 11.11.2017 ob 19:23
  irena

  aja? nisem videla follow up novice.
  itak je vse skupaj trapasto :)

 5. maja - 13.11.2017 ob 10:24

  Joj, da ti ne bo ljudi zmanjkalo…se mi zdi, da vsak teden najdeš vsaj ene par skupin “tistih ljudi…” ;-)

 6. irena - 13.11.2017 ob 14:29
  irena

  ne bo, ker se ponavljajo in ne izključujejo med sabo, za povrh pa nas je 7 milijard na svetu. :)
  nenazadnje pa se ni treba zatikati v edino potencialno negativno zadevo, je veliko drugih lepših še omenjenih. če je v tem težava. ;)

Komentarji so onemogočeni.