Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

5.01.2018

Prvi domnevni prehrambeni trend leta 2018 je menda že znan: crossushi. Hibrid med rogljičkom in sušijem. Ali z drugimi besedami: zaboga, ne. Težko je dobiti že res dober rogljiček in res dober suši, zdaj pa bi radi to kar skombinirali? Zaboga, ne.

Sedaj pa o tistem domnevnem in menda iz prvega odstavka … Internet je trapast in vsaka resna traparija takoj dobi svojih pet minut slave, kar še ne pomeni, da je trend. In zakaj točno je nekaj, kar temelji na fotografijah iz leta 2017, pa tudi iz 2015, trend za leto 2018? No, ne vem, morda pa bodo crossushije množično ponujali na Smogasburgu (brooklynska Odprta kuhna) in bomo spet imeli o čem za pisati in se zgražati. Do takrat pa lahko tole mirno vzamemo kot bulšit, ki se niti ne more odločiti, kako bi mu bilo ime, crossushi ali croissushi. Zeh.

[vir]

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 5.01.2018 ob 08:10 pod petkova bizarka. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

En odgovor na “Petkova bizarka”
  1. zvezdica - 6.01.2018 ob 17:29

    Irena za začetek leta vam privoščim vsaj en dober rogljiček, ki se nahaja v “Domači peki” na vogalu Igriške in Gregorčičeve ulice.

Komentarji so onemogočeni.