Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Petkova bizarka

19.01.2018

Poznate tisti učinek vlage, zaradi katere so prozorni plastični čevlji načeloma neuporabni, ker se  zameglijo in vse skupaj ni ravno privlačno na oko? No, zdaj lahko ta učinek opazujete na Chanelovih škornjih za dež, za katere boste verjetno morali odšteti večino plače (odvisno od višine plače, kajne). Sicer so pa zadeve tako široke in pošvedrano izgledajoče, da morda noge v njih celo ne povzročijo zarošenega učinka. Morda. A dvomim. Plastika je plastika, švic je pa švic.

Pa ne pozabite na primerno pokrivalo!

In ne skrbite, če si ne morete privoščiti Chanela, je tu za vas Topshop s prozornimi “kavbojkami”.

[via Dailymail, Topshop]

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 19.01.2018 ob 08:06 pod petkova bizarka. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Petkova bizarka”
 1. maja - 19.01.2018 ob 09:43

  Par let nazaj sem si kupila ene kao dizajnerske plastične balerinke. Zaradi tiste vlage, ki se je drgnila ob golo kožo, so me tako ožulile, kot še nobeni čevlji v življenju. Točno dvakrat sem jih obula.

 2. ayu - 19.01.2018 ob 12:30

  mmmm, glivice!

  Sicer je pa blazno neumno, da ustvarjamo še več plastike za popolnoma neuporabne stvari. Tudi če so ti škornji nepremočljivi, dvomim, da bi jih njihova lastnica nosila za na blaten sprehod. Polivinilaste kavbojke pa izgledajo tako neudobno, da se v njih najbrž niti usesti ne moreš. Hi-tech športna oblačila iz umetnih vlaken imajo vsaj kakšno praktično vrednost, če že spuščajo mikroplastiko v vodo…

 3. Oliveta - 19.01.2018 ob 22:20

  Cesarjeva nova oblačila…

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !