Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

27.01.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Ed Sheeran je zaročen, Elton John ne bo več hodil na turneje, v nedeljo ponoči bodo podelili grammyje, Casey Affleck pa se je odpovedal udeležbi na oskarjih, kjer bi moral kot lanski prejemnik oskarja za najboljšo glavno vlogo letos podeliti nagrado v kategoriji najboljše glavne igralke.

Kulinarična dobrota tedna:

 • Nekaj je treba priznati, pečena hobotnica v Operni kleti (gostilna bo kmalu praznovala stoletnico!) je per-fekt-na. In na njihovi spletni strani je objavljen celotni meni s cenami vred, kar vedno cenim, tako kot vedno cenim prijazne in okretne (tako fizično kot verbalno) natakarje.

Glasbena podlaga tedna:

 • Young Fathers, In My View. Nov komad! Ta teden sem se kar razveselila, ko mi je YouTube ponudil novi komad. In vem, kar žalostno je, da kaj takega prepustim YouTubu.
YouTube slika preogleda

Tečnost tedna:

 • Joj, veter, vsa nihanja temperature prenesem, ampak ko mi veter opleta okoli nosu, me lahko pa kar položite v posteljo in mi naredite čaj.

Dejstvo tedna:

 • Lažje se izražam pisno, ker sem ustno precej neartikuliran in zmeden sogovornik, pa tudi zato, ker sem resnično sproščena samo takrat, ko sem sama. Ali v zelo, zelo ozkem krogu (govorimo o par ljudeh, pa še to ne vedno). Ko sem sama, me nikjer ne čaka nobena zaseda, na nobeno mino ne morem stopiti. To lahko mirno vtaknete tudi k razlagam za kakšna tesnobna stanja. Nesproščeno, konfliktno ozračje je zame zagotovo sprožilec “fight of flight” gumba v možganih.
 • Ko človeka, ki mu nikoli ni vseeno, priženeš do točke, da mu je vseeno … lahko samo ploskam. Smo pa očitno tako vsi srečnejši – tisti, ki se ne sekiramo več in tisti, ki jim je tako ali tako vseeno, če se sekiraš ali ne.

Ugotovitev tedna:

 • Res je povsem vseeno, če se spravim v posteljo dovolj zgodaj, da odspim več kot 8 ur, ker na to, kako z lahkoto bom vstala, bolj vpliva dejstvo, kdaj se zbudim. Moje normalno zbujanje je nekje med 8. in 9. uro. Pri vseh urah prej je popolnoma vseeno, ali je spanje trajalo 4 ure ali 9 ur, občutek prebujanja in vstajanja je enako odvečen.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 27.01.2018 ob 09:16 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. ayu - 29.01.2018 ob 13:18

  Tudi jaz gostincem štejem v velik plus, če lahko vidim ponudbo in cene še preden se usedem. Pač ne maram presenečenj.

 2. NatasaPr - 29.01.2018 ob 20:19

  Dejstvi in ugotovitev tedna sta kot bi ta teden govorila o meni… I feel you <3

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !