Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Christina.

14.02.2018

Christina vam želi … srčno valentinovo.

“There are categories that people fall into, and types, and I was never a romantic lead. Basically, you couldn’t get five people in a room to agree that I should be a romantic lead. I could get one person, but there’s always more than one person whose opinion matters.”

“I think it’s remarkable how poised many of the young people are managing to be. There’s this expectation to willingly give up even the smallest amount of privacy.”

Sicer pa je Christina v ponedeljek dopolnila 38 let in malo me je začudilo, da ob svojem imenu nima pripetega kupa nominacij za kakšne vidnejše igralske nagrade; enkrat je bila nominirana za zlati globus (The Opposite of Sex), enkrat za emmyja (za gostujočo vlogo v Grey’s Anatomy). Addamsove lahko gledam tudi stotič, nazadnje sva se gledali v The Lizzie Borden Chronicles, kjer je igrala krasno psihopatko, z veseljem pa bi si ogledala še Amazonovo serijo Z: The Beginning of Everyhing, v kateri igra Zeldo Fitzgerald …

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 14.02.2018 ob 07:46 pod kjepakdaj. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Christina.”
  1. chaser - 14.02.2018 ob 12:49

    Kristinca je kul, je pa res imela bolj malo “pomenljivih” filmskih vlog. Buffalo ‘66, though. <3

  2. irena - 14.02.2018 ob 13:21
    irena

    ja, sem prebrala zdaj par intervjujev z njo (sploh v povezavi s promocijskimi aktivnostmi za Z: The Beginning of Everything), pa je v bistvu kar zanimivo, kako izvenserijska je pri tem, v kakšnih vlogah jo vidijo. nobenih klasičnih. tudi to vlogo je imela kar težavo dobit, ker si je niso predstavljali v njej. in kako je komaj čakala, da bo starejša, ker zanjo ni bilo najstniških vlog (in tistih za punce v dvajsetih), pa se ji je zdelo, da ko bo starejša, bodo bolj zanimive vloge.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !