Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

TOP 10 trenutkov na oskarjih

5.03.2018

10. Ko je Frances McDormand postavila oskarja na tla in smo vedeli, da bo povedala, kar je treba povedati.

9. Ko je Sam Rockwell spet vsem povedal, da sta z Leslie Bibb najboljši par. Pa še lupčka je dal Woodyju. ♥

8. Ko smo po dolgem času videli Annabello Sciorro. ♥

7. Ko je James Ivory, oblečen v majico z risbo Timotheejevega lika iz Call Me By Your Name, dobil prvega oskarja (za prirejeni scenarij) in povedal, da je to obenem poklon dolgoletnemu poslovnemu in zasebnemu partnerju Ismailu Merchantu ter hkrati sodelavki Ruth Prawer Jhabvala (vsi trije so bili gonilna sila produkcijske hiše Merchant Ivory). Oba sta pokojna.

6. Ko sta Tiffany Haddish in Maya Rudolph prišli na oder s petkami v rokah, ker komu se res ljubi premikati okoli na teh palčkah po več ur skupaj. In potem si je Tiffany zaželela, da bi bila Meryl nekoč njena mama. In še pred tem je Maya obljubila, da brez skrbi, še kakšen belec bo prišel na oder.

5. Ko je Jodie Foster Meryl obtožila, da je na njej izvedla prijem iz I, Tonya. (Resno, kaj bi ljudje na odru sploh počeli, če ne bi bilo Meryl v prvi vrsti? Tam na sredini res potrebuješ Meryl, Oprah ali Jacka, da se lahko klanjaš in usmerjaš šale na božanstvo.)

4. Ko je Roger Deakins dobil oskarja za fotografijo in je vsa dvorana vstala, ker je gospod že res dolgo v poslu in dober v tem, kar počne. Nenazadnje je bila to štirinajsta nominacija. Pa tako luštno nerodno mu je bilo.

3. Ko je Viola Davis res čutila glasbo, heh. V tem trenutku je sicer nastopala Keala Settle s pesmijo This Is Me iz filma The Greatest Showman.

2. Ko je Jimmy Kimmel omenil, da v kinodvorani, kamor je pripeljal zvezdnike, da bi presenetili in se zahvalili tistim, ki kupujejo kinovstopnice, smrdi/diši po marihuani. Še dobro, da je prinesel prigrizke …

1. Ko je Jimmy Kimmel Barbri Streisand zaželel vse dobro, ker je šla nedavno skozi resno preizkušnjo – klonirala je pokojnega psa.

In vsakič, ko je kamera pokazala Helen Mirren, Allison Janney in Daniela Day-Lewisa. Med drugim. ♥

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 5.03.2018 ob 15:46 pod dogaja se. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “TOP 10 trenutkov na oskarjih”
 1. Daniel - 5.03.2018 ob 18:54

  O.K., načeloma daleč od šovinista, ampak zakaj za vraga se obuješ čevlje s petko, če ti je v njih tako neudobno da ne zmoreš niti na oder za tiste 3 minute, ali kolikor dolgo traja ta nepotistični cirkus? Pejt v supergah, pismo.

 2. irena - 5.03.2018 ob 22:36
  irena

  jst sem s tabo! :)

  ampak stvari verjetno niso čist tko preproste. če hočeš sodelovat v tej igri, kjer se delijo najboljše vloge in največji denarji, moraš verjetno tudi igrati po pravilih. dress code, nenapisan ali napisan, nima veze. pa dizajnerji, ki te oblečejo zastonj. pa a res hočeš naslendnji dan bit na vseh naslovnicah časopisov ne zaradi svojega dela, ampak zaradi svojih “nekonvencionalnih čevljev”? also, ne pozabimo na famozno afero z nizkimi petami v Cannesu, ko so žensko dejansko zavrnili na vhodu, ker ni bila obuta “primerno”. glede na odzive takrat se to verjetno ne bi več zgodilo, ampak vseeno. tako je stanje.
  pa potem nenazadnje hočeš biti na najbolj glamurozen večer v letu ipak videti glamurozno.
  sej z oblačenjem, primernim za priložnost, ni nič narobe. ampak jaz sem s Tildo, ki zna imeti malo bolj kreativno obutev.

  v glavnem, iz istih razlogov, kot se naličimo za v službo in si govorimo, da to počnemo zase.

 3. star_sway - 5.03.2018 ob 22:40

  Končno Sam Rockwell ❤️

 4. maja - 6.03.2018 ob 10:26

  Joel Coen s cmokom v grlu, ko se jima Frances zahvali ❤️

  Iz Meryl Streep so naredili posebno kategorijo, vsekakor zasluženo, ampak eni grejo že čez rob s tem ulizavanjem. Mal gre to na živce, tud njenemu možu, se mi zdi.

  Šele zdaj sem dojela, da je to ta “Soba z razgledom” James Ivory … ni čudn, da mi je bil CBYN tko všeč.

Komentiraj