Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

17.03.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

  • Zayn Malik in Gigi Hadid sta šla narazen. Drama drama drama.
  • Tudi kraljica ne dobi enake plače, vsaj tista iz serije The Queen ne – Claire Foy je za svoje delo dobila manjši znesek kot soigralec Matt Smith, ki igra princa Phillipa. Serija je prvenstveno o njej, da ne bo pomote. Producenti sicer pravijo, da bo odslej drugače, ampak Foyeva verjetno od tega ne bo nič profitirala, ker jo bo v tretji in četrti sezoni zamenjala Olivia Coleman, saj bodo naredili časovni preskok.

Glasbena podlaga tedna:

  • Vangelis, Memories of Green (iz glasbene podlage za Blade Runner). To. Vzdušje znotraj mene je točno takšno kot vzdušje te pesmi.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

  • A mi lahko nekdo prosim prinese topel matcha bubble tea samo s tapioko, prosim? Lahko tudi brez hipsterskih kriglov. Hvala. xoxo

Ugotovitev tedna:

  • Obkrožiti bi se moral z ljudmi, ob katerih se počutiš bolje o sebi, ne slabše, kajne?

Dejstvo tedna:

  • Težko tipkam v wordu. Prav ne morem. Pa bi bilo najbolj pametno, najbolj zanesljivo (ob rednem shranjevanju, seveda), ampak prav ne morem. Raje tipkam v vseh mogočih programih, v cms-jih, wordpresih, tudi v mail, ki ga nikoli ne pošljem, samo ne v wordu.

Tečnost tedna:

  • Rahlo imam poln kufer ljudi, ki niso sposobni prevzeti svojega deleža krivde za nesporazume in prepire v odnosu, ki ne znajo niti za trenutek delovati združevalno, pogledati z dveh strani, vzeti in dati, biti realni o svoji vlogi, ko kritizirajo tujo. Poln-jebeni-kufr. Ko sem igrala Civilization, sem si za nasprotnike vedno vzela Indijce, ker so bili najbolj miroljubni, ko se je začela vojna (ker drugače kot z bojem za prevlado na svetu nisi mogel zaključiti igre), sem pa pač nehala igrati. Zame je bil to game over, hotela sem samo graditi mesta in jih poimenovati, izumljati izume in postavljati znane stavbe. Poln kufr imam konfliktnih ljudi, ki ne znajo stopiti korak nazaj. Poln kufr imam ljudi, ki mislijo, da če priznaš svoj delež krivde in se opravičiš, to pomeni, da si pokazal kožo in morajo zdaj ugrizniti do konca, do popolne predaje. Ampak imam občutek, da tako noro izjemno slab človek spet nisem. Že po logiki ne morem biti takšna izjema med ljudmi. V glavnem, poln kufr mam ljudi, ki raje kažejo s prstom z varne razdalje, kot pa da bi stopili korak nasproti. V resnici imam poln kurac, ampak sem se hotela lepše izrazit, sej se razumemo.

.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 17.03.2018 ob 10:19 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Tedenska diareja”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !