Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Premislek za začetek dneva

26.04.2018

“What they say about, you know, what you eat is kind of who you are is so true. I ate like a person who just didn’t move, and I felt like that. That was a hard thing to break, because it’s more mental than it is almost physical.”

~ Charlize Theron v pogovorni oddaji Ellen o svoji najnovejši vlogi v filmu Tully, za katero se je zredila za dobrih 22 kilogramov. Kako? Tako, da je imela povsod odprte vrečke s čipsom, se nažirala z makaroni s sirom in pila milkšejke.

Po napovedniku sodeč zna biti film kar zanimiv. In morda obvezen ogled za koga, ki misli, da je biti doma z otrokom enako kot biti na počitnicah. Film zna biti zanimiv tudi zato, ker je Charlize pri lanskem filmu Atomic Blonde igrala fizično precej natrenirano žensko (in v medijih komentirala, kako je zdravljenje poškodb po snemanju akcijskih prizorov z leti težje), zdaj pa fizično precej neaktivno žensko (in v medijih komentira, kako je hujšanje z leti težje – težo je namreč poprej pridobila tudi za film Monster, tako da verjetno ve, o čem govori).

YouTube slika preogleda

Kakšnega datuma slovenske premiere nisem zasledila, v ZDA se predvajanje začne v prvih dneh maja.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 26.04.2018 ob 07:03 pod kjepakdaj. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Premislek za začetek dneva”
Komentiraj