Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

12.05.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Kirsten Dunst je rodila sina, dečka je dobil tudi slovenski nogometaš z najbolj zabavnim imenom (Kevin Kampl) in to vem samo zato, ker sem naravnost morala klikniti na novico, saj se je obetalo zabavno otroško ime in Kevin ni razočaral: malemu je ime Jordi Noel. A mislite, da je jordi ali džordi? Pomembna vprašanja.
 • Kat Von D medtem pričakuje prvega otroka, Geena Davis pa se ločuje.

Glasbena podlaga tedna:

 • Leon Bridges, Mrs. Mislim, Leon, kaj mi delaš! You know that I think you the love of my life, But lovin’ and hatin’ is such a fine line. Sometimes I wonder why I went knockin’ on ya door, Then you climb on top of me and I remember … I remember how it felt the first few times, Skin to skin before you knew how to get under mine, f we get it get it right we’d be together for life, ‘Cause it only feels good after a good good fight.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Vikendi so že itak zakon, ampak ta mesec so dodaten zakon zato, ker imam čas za jajčka s šparglji. Še dobro, da so šparglji dosegljivi omejen čas, da se jih človek ne more naveličati. Jaz bi jih kar malo grickala za zraven, nenehno.

Tečnost tedna:

 • Tisto, ko res nisi komunikativne volje in bi se rad samo brigal zase in delal karkoli že delaš, ampak ne, ljudje okoli tebe morajo komentirati in spraševati. Ker ko že petič slišiš, da je “Irena danes sitna”, si potem res manj sitna. Tko, instantno. Pač človek včasih ni pri volji in rabi predvsem vzajemno ignoriranje.
 • Ne biti pri volji in to, da bi se rad brigal zase, ni enako kot kuhanje mule in “tiha maša”. Ljudje, ki kaznujejo druge s tem, da jih ignorirajo ali nočejo govoriti z njimi, so grozljvka in psihični izsiljevalci.

Ugotovitev tedna:

 • Delam po 12+ ur na dan, spim po 6- ur, nimam energije niti za raztezanje, živim od sladkorja in ogljikovih hidratov in potem se sprašujem, zakaj sem povsem povožena. Čeprav sem skoraj prepričana, da je najprej prišlo dodatno delo in pomanjkanje spanja, potem zanič počutje, potem pa življenje od sladkarij in OH. Ker človek pač rabi svetlo točko v dnevu, kajne? Noro. Teorija je krasna zadeva, čudovita je, poznava se že dolgo, ena drugi dokončujeva stavke, pravi duši dvojčici sva si.
 • Očitno moram vse kupiti dvakrat, da mi uspe kupiti pravo zadevo. Saj bi rekla, da je to draga šola, ampak ni draga šola, je samo drago. Šola namreč predvideva, da si se nekaj naučil, jaz pa se očitno nikoli ne naučim. In pač kupujem vse dvojno, ker prvič kupim narobe.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 12.05.2018 ob 09:38 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Tedenska diareja”
 1. Tjaša - 12.05.2018 ob 16:15

  Jaz bi rekla da je Žordi, po enem fuzbalerju.
  Šparglji so pa itak top, ena izmed redkih res samo sezonskih zadev.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !