Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

26.05.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

Glasbena podlaga tedna:

 • Mike Patton, The Snow Angel. Takšna melodija za takšno voljo. V neskončnost. In za skorajšnji zmenek z gospodom Pattonom. ♥
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Ko je na voljo svež drobnjak je vse, kar potrebuješ, še malo skute in kakšen paradižnik. Na toastu. O ja.

Tečnost tedna:

 • Saj vem, da druženje podaljšuje življenje, ali vsaj veča kvaliteto življenja, karkoli, ampak kaj, če ti druženje hkrati povzroča tolikšen stres, da ta izniči dobre učinke? A, kaj pa to?

Ugotovitev tedna:

 • Postala sem človek, ki lika. In zraven gleda televizijo. In vse skupaj se mu zdi zelo zen. Samo še kozarec rdečega vina potrebujem, pa bom očitno odrasla. Ali nekaj. Ampak, resno: nov likalnik imam že nekaj let (no, bil je nov, zdaj samo je), ampak redko ga uporabim tako, kot bi ga morala, ponavadi samo na hitro kaj polikam. Zadnje čase pa ga napolnim z destilirano vodo, tako kot bi morala, in pripravim delovno površino, tako kot bi morala, in obleke po deski razporedim tako, da jih lahko dejansko in resnično zlikam, tako kot bi morala. In vse skupaj zna biti kar zen. Mogoče pa je to samo odraz tega, da res ne morem več samo gledati tv, ampak moram nekaj početi zraven, nenehno drajsanje telefona pa zna presedati. V vsakem primeru sem presenečena nad sabo.

Dejstvo tedna:

 • Visoke petke so čudežna zadeva, samo par minut hoje v njih, pa takoj spoznaš, kaj je pomembno v življenju: udobni čevlji. In prosim, ne bomo spet razpravljali o udobnih visokih petkah, ker je to oksimoron, jaz pa ne morem pomagati, če ne ločite med udobjem in znosnostjo. Tko.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 26.05.2018 ob 09:57 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. zana - 27.05.2018 ob 21:07

  Tudi jaz likam ob televiziji, s cajem in sede na kavcu:) Pa z navadno vodo, ups…:P

 2. zana - 27.05.2018 ob 21:07

  Tudi jaz likam ob televiziji, s cajem in sede na kavcu:) Pa z navadno vodo, ups…:P

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !