Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

7.07.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

 • Teden porok! Poročile so se Kaley Cuoco (z bogatim dedičem in profesionalnim jahačem Karlom Cookom), Vanessa Paradis (z režiserjem Samuelom Benchetritom), Felicity Jones (z režiserjem Charlesom Guardom).
 • Pa tudi teden razhodov: Lorenzo Lamas se ločuje še petič, pa Nia Vardalos, narazen sta šla tudi Cheryl Cole in Liam Payne.
 • Neve Campbell je s partnerjem posvojila dečka, tako da imata sedaj dva sina. Iii.

Glasbena podlaga tedna:

 • Kendrick Lamar, Humble. Ne vem, tak teden za Kendricka je bil.
YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

 • Ko se ti ne ljubi iti po sladoled, je kup zamrznjenih jagod v hladilniku najboljša zadeva. Še posebno, če imaš tudi paket kokosove smetane, ki naj bi bila nadomestek za navadno stepeno smetano, samo da se kokosova v resnici nikoli zares ne spravi v stanje stepene smetane. Je pa dobra za k zamrznjenem sadju, da pride ven sladoledna krema. Ker – bodimo iskreni – čisto pravi sladoled ravno ni. Je pa dobro, sploh če si zamrznil jagode na višku sezone.

Tečnost tedna:

 • Nič ni hujšega od ljudi, ki jim je dolgčas, pa se ne znajo sami zabavat.
 • A lahko prosim nekdo na novo zariše vse urnike za mestni potniški promet? V čem je smisel različnih linij, če potem avtobusi, ki vozijo na približno isti konec, vedno hodijo skupaj skozi mesto? To je še posebno zabavno takrat, ko velja počitniški vozni red in ob 8. uri zjutraj sredi delovnika za več kot 15 minut obtičiš na postaji. Pa čeprav tam vozi več različnih prog in zate ni primerna samo ena. 37 euros well spent.

Dejstvo tedna:

 • Jaz sem odličen sidekick, ne glavni igralec. Tko je. Vprašaj me karkoli in ne bom vedela, če stojim ob strani in vprašajo glavnega igralca, pa ne bo vedel, bom jaz priskočila na pomoč z informacijo. Tako so me navili.
 • Že zdavnaj sem se odločila, da bom na delavce gledala kot na svojo podporno skupino. V bližini prenavljajo podhod in podporna skupina se veča, danes jih je bilo skoraj 20 veselih samo zato, ker sem.
 • Vedno sem izjemno ponosna nase, ko uspem uspešno zvoziti kakšno družbeno situacijo, ki jo znajo sicer vsi normalni ljudje normalno izpeljati do konca. Izredno ponosna nase!

Ugotovitev tedna:

 • Ljudje se redko ukvarjajo s celotnim sporočilom nekega stavka, ampak samo reagirajo na besede, ob katerih jim nekaj zacinglja v glavi.

.

 • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 7.07.2018 ob 10:13 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

6 odgovorov na “Tedenska diareja”
 1. Lou - 7.07.2018 ob 15:11

  KENDRICK ♥
  Tole idejo z jagodami ti bom pa ukradla. Borovnice me čakajo že kak mesec :)

 2. Nataša - 11.07.2018 ob 08:59

  “Podporne” skupine vedno lahko pozdraviš (ko greš mimo) z iztegnjenim sredincem sicer spuščene roke. Malo zadovoljstvo. :)

 3. irena - 11.07.2018 ob 10:37
  irena

  imam sredinec na samosprožilcu, ampak za delavce redko. sej so čisto prijazni in neškodljivi. no, ali imam pa samo s takimi izkušnje, na srečo. ne vem, ne dobim tistega krča v želodcu, ko se počutiš kot plen. tko da potem skušam vse skupaj raje obrnit v “vsi se mamo fino” in jih pozdravim in smo vsi veseli. :)

 4. Nataša - 12.07.2018 ob 12:40

  No, to je v redu, če se tako počutiš. Jaz, stara komunajzarska feministična prasica (prosto po “vinkotih” s tviterjev) ne prenesem ene same pripombe. Emšo, I guess. :D

 5. irena - 12.07.2018 ob 12:55
  irena

  sej ponavadi ni nobene pripombe, na to tudi jaz kaj nazaj siknem.

 6. Nataša - 12.07.2018 ob 14:01

  Pravilno. Kretene treba vzgajat do smrti.

Komentiraj