Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tilda.

6.11.2018

Ah, Tilda, gledali bi se tudi v Suspirii na Liffu, ampak žal nisem narejena za projekcije filmov, daljših od dveh ur in na sporedu po 21. uri med tednom. Ali v Kinu Šiška, v Kinu Šiška pač ne moreš gledati filma, daljšega od 90 minut, pa še to je precejšen kompromis, ker stoli pač niso pravi in že tako ali tako sem nemiren sedečnež. Nemirna sedečnica. Zakaj pišem v moškem spolu? Kakorkoli, Tilda je imela včeraj rojstni dan, stara je 58 let in za vedno krasna. Komaj čakam, da jo vidim v novem filmu Jima Jarmuscha The Dead Don’t Die. Že njegova rockovska vampirska romanca s Tildo in Tomom Hiddlestonom je bila krasna, tokrat pa gre za komično zombijado. Komaj čakam!

“I’m not easily scared. I’m wary of being bored. I’m not easily bored, but I think – It’s funny you talk about risk taking, ’cause I think risk taking is such a subjective thing. You know, one man’s risk is another man’s comfort zone I’m not easily scared, to be honest. I’m too lazy to get easily scared, I think.”

V intervjuju za revijo W so jo vprašali, če zna peti in odgovorila je: “I can. Of course I can sing. Everybody can sing. I think it’s a complete myth that people get told when they’re children. ‘Oh, you can sing and you can’t sing.’ It’s not true. Trust me.”

Tilda je dragulj.♥

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 6.11.2018 ob 07:06 pod kjepakdaj. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Tilda.”
Komentiraj