Irena Sirena

Smell like you mean it.

« | | »

Tedenska diareja

22.12.2018

(Ne)potrebne novice tedna:

  • Najbolje plačana manekenka je Kylie Jenner (med junijem 2017 in junijem 2018 je zaslužila 22,5 milijonov dolarjev), na drugem mestu je Karlie Kloss (13 milijonov), na tretjem sta Chrissy Teigen in Rosie Huntington-Whiteley (11,5 milijonov), sledita Gisele Bundchen in Cara Delevingne (10 milijonov).
  • Šele ta teden so mi razložili, kaj točno je štos Fortnita, zdaj pa jih Carlton (Alfonso Ribeiro) toži, ker naj bi mu ukradli znamenite plesne gibe iz Princa z Bel Aira. V glavnem, novo znanje se že obrestuje, da lahko bolje razumem res pomembne novice.

Glasbena podlaga tedna:

YouTube slika preogleda

Kulinarična dobrota tedna:

  • Sama si doma nisem znala narediti pomfrija iz sladkega krompirja (verjetno tudi zato, ker ne bi nikoli uporabila toliko olja, kot ga uporabijo v lokalih, pravzaprav skoraj nisem uporabila nič olja, ker sem ga ruknila v pečico), ampak Žibert (tista brezvezno izgedajoča gostilna ob Celovški, ki znotraj sploh ni tako zelo brezvezna) mi je postregel s prav dobrim. Samo majoneza-kečap omakice me res ne ganejo, sladki krompirček gre super skupaj z mešanico na osnovi kisle smetanje, jebiga.

Tečnost tedna:

  • V čem je štos, da zbereš pogum in nekomu poveš, kaj te moti pri njem, potem ti pa pa nazaj servira enako, ker tudi ti nisi popolna kajne, saj vendar nihče ni. Mislim, v čem je potem štos? Kako si sploh potem lahko kaj povemo, kaj nas moti, ker to gre vedno v obe smeri? Se lahko kdaj sploh pogovarjaš samo o eni osebi, ali morata biti nujno na tapeti dve? Ne vem. Ampak res ne znam debatirati in še manj se znam prepirati, zato tega raje ne počnem.
  • Priznam, da se znam kar hitro užaliti, ampak pri meni moraš samo hitro priznati, da si naredil napako, da je moj velecenjeni, večkrat nagrajeni in nezmotljivi občutek za pravičnost zadovoljen, pa je vse v redu. Ali pa me samo lepše pogledaš in mi daš hrano, res sem preprosta. Samo izklopimo pokroviteljstvo, pa je.

Dejstvo tedna:

  • Včasih se moraš fizično ostraniti vsaj eno državno mejo stran od računalnika, da se lahko malo naspiš in ne delaš deset ur na dan (ampak samo toliko, kolikor lahko urediš prek telefona). Pa nisem nenadomestljiva niti genialna, prisežem.

.

  • Share/Bookmark
 

Avtor irena, zapisano 22.12.2018 ob 09:08 pod tedenska diareja. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Tedenska diareja”
Komentiraj